Hvis komme til Egypten

30 May

Hvis komme til Egypten

Hvis butik på Egypten

Fremragende brug for et pas og visum for at komme ind Egypten. Du kan få et visum på forhånd gennem en egyptisk konsulat eller via din tour selskab. I rigdomme. (Kreditkort accepteres ikke.)

Tour og Nile tur:. Den lille 11-Day scanning, illustrerer af Egypten, blev kørt af en Chicago, IL-Based leverandør, Abercrombie Kent (1-800-554-7016, Internet Rejseruten inkluderet sightseeing og tur i Kairo og en fire-Night Nile cruise ombord deres luksus flodbåd, The Boat IV. Interne charterfly og udflugter blev medtaget så godt, men de fleste måltider,レイバン サングラス, vin og en fremragende guide,サッカーユニフォーム, som opholdt sig med os inden din rejse. Priserne for antallet af resterende 2008 ture spænder fra $ 4615, som vil $ 6160 per fyr eller pige, dobbelt belægning. at gøre 2009, starter Organiserede attraktioner på $ 4895. hver). Derudover er der i nærheden Memphis, Sakkara og Giza niveau af dygtighed, Site of pyramider sammen med Sphinx . The Pyramid of Khufu, 478 ft høj,アディダス サングラス, er den eneste person af de syv vidundere i den antikke verden stadig eksisterer.

Kairo og resten af ​​Egypten tendens til at være køligere oktober til marts. Men på min May tur, var Crowds mindre og den tørre varme var nu og da næsten beroligende. Cairo er en sikker by, og hvilken mængde af turister i Egypten er på et all-instans højt. Turisme er nationens største industri og den egyptiske regering stillinger politi og scannere på alle turistattraktioner og hoteller. Locals har vist sig at være venlige, især de er Hawking noget. De fleste sætter pris på det, hvis du klæde forsigtigt (As faktisk).

Nile pit: En Nil krydstogt er en let vej til at udforske templer og grave i Luxor og Kongernes Dal (Sammen med grav King Tut). Selv ikke den mest kendte, The Temple of Karnak er den største i Egypten og hvor store dens kolonner alene gør du føle, at du er i Land of the Giants .
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: