Blackstone prøver på indisk element Maker For stør

30 May

Blackstone prøver på indisk element Maker For størrelse

Blackstone prøver på indisk klær Maker For størrelse

Kapitalforvaltningen giganten Blackstone kjøper 50,1% av indiske klær typen Gokaldas Eksporten for $ 165 millioner, i første slik avtale i markedet.

Blackstone

(New York Stock Exchange: Headline) er å kjøpe løven andel av beholdningen av Gokaldas grunnleggerne / arrangører, Deres Hindujas, ved 275 rupees per gi og Per regler fastsatt av India investeringer regulator, vil trolig gjøre et åpent (Store politi) tilby nok en god 20% av firmaet, ifølge en pressemelding kort sikt avdrag lån.

Er en perfekt partner for oss. Disse menneskene har en stor investering i tekstil-og varehandel globalt, noe som vil la oss få flere partnere å jobbe med,レイバン サングラス, Annonsert Rajendra Hinduja, Operating direktør ved Gokaldas. Den arrangører eierandel i selskapet vil forsvinne til 20% etter avtale.

Bangalore-basert helt Gokaldas har 47000 ansatte i 46 skape fasiliteter med kapasitet til å produsere og eksportere 2500000 klær hver måned. Det eksporterer klær til landet og Europa for merker som Adidas,サングラス, Abercrombie pluss Fitch, Opening, Nike og i tillegg, Tommy Hilfiger.

Ca 55% av Gokaldas inntektene kommer fra strøk, men mye mer krav er nå også på vei inn høyere End plagg som personlige drakter. Det sett vekstrater over 15% historisk fire år, mye som alle de andre tungt arbeid-Extreme industri.

Er den ledende kanten selskap i India i en bransje som har sett en betydelig vekst i den asiatiske regionen [Like etter] Mange av plagget kvote regime i 2005, diskuterte Akhil Gupta, styreformann og forebygge direktør i Blackstone Advisors India. Blackstone vil ha representasjon i styret etter å kjøpe, og eier-arrangører fortsetter å lede virksomheten.

Globale plagg virksomheten har bruk nå Asia, og som indiske eksportører forsøke å bli ledere i bransjen, det vil sannsynligvis være mer sammenslåing, Supposed Devyani Khanvilkar, Companion direktør i Kotak Bank, som fungerte som eneste lån rådgiver for Gokaldas.

Det er mange svakheter i klær og tekstilindustrien,Ray Ban, Fra mangel på statlig Sammen med-sin-art teknologi til nasjonale anlegg til tilstrekkelig produksjonsanlegg, og indiske selskaper ønsker for utenlandske investeringer for å bidra til å styrke disse evnene som de utvider innenlands og utlandet.

Indisk plagg eksportører som står for om lag 8% av landets eksport, har brukt en tøff tur siden januar, Med rupi takknemlighet med ca 10% spiser i deres fortjeneste.
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: