Spørreren meldinger eller tekster melding eller ko

28 May

Spørsmålsstilleren meldinger eller tekster melding eller kontakt Bush ‘den jævelen

Spørsmålsstilleren henvendelser Bush ‘den jævelen

Over den siste helgen var det en som ennå lite påaktet traumer i Bridgeton, Mo, som ligger like utenfor den St. Louis. Senator Hillary Clinton adressert et rådhus møte der og tok spørsmål fra lytterne.

En eldre kvinne reiste seg og ba den demokratiske kandidaten om en ryktet økonomisk union mellom statene, Canada og Mexico som er mye diskutert, fryktet og avskydd blant konspirasjonsteori oppdrettere. Kvinnen sa presidenten planlagt å gjennomføre fakta avtalen i 2010.

Besvare problem, Nevne Det er litt av en sannhet i det, har våre kolleger over på Swamp lagt Glenn Thrush er detaljert redegjørelse for hendelsen, som du ønsker å lese her.

Det vil være interessant å se om Clintons tause samtykke til at råolje kommentar vekker så mye kritikk og kontrovers som i fjor da en republikansk kvinne i fm spurte senator John McCain i regionen Clinton, Telefon hennes A bitch,

Rett i det øyeblikket, CNN viste en film av hendelsen og sterkt kritisert McCain for ikke formaner kvinnen, gjorde Selve kandidat si belatedly at han respekterte New York senator.

Det en ganske faktor mellom disse situasjonene. Når Hillary Clinton kalles An bitch Uten annen tittel, er Konfrontasjonen mener, nedverdigende og inneholder alvorlige sexist utfall (Selv om det var en kvinne som sa hallo).

Contrarily, Når en mer alderen dame sier Rose plante den jævelen, er Tankene mindre skarp, mindre verdt fordømmelse. Fordi hvis hun sa Jeg er uenig med denne darn tosk, direktør Bush,

Involvering, jeg vet, står i forhold til noen som ikke selv bruker Hillary Clinton navn, men i stedet bare gi henne den laveste av eksponering som tiden hver av tispe vår, de er ondskapsfulle fornærmelser, tvert imot, tror jeg vi kan bli enige om at det er en skala fra ondskap med hensyn til slike ting, Dette isn nesten like ille.

Lever en pause. Ordet tispe er gjennomsyret av sexist undertoner kan sikkert si ordet drittsekk er det ikke. Selv om hun trolig må ha prøvd å si noe, her er slik en ikke-sak. Dere sikker virker veldig opptatt av å sette opp mer anti-Hillary søppel. Er det ikke det nok til at nesten ensom historien du satt på denne bloggen er pro-Presidenten? (Jeg innrømme du minst hevet situasjonen av sine harry louise reklame og crappy kommentarer fra en av hans surrogater). Er det ikke nok at du beskylder henne kampanje av push polling for personer med ingen bevis det kommer fra henne? Jeg kan holde tilbake før tirsdag så velgerne kan ha det endelige ordet.

Hillary Clinton har ikke engang nok erfaring til å kontrollere henne mann. Hun kan ha mer respekt hvis hun forlot ham etter MONICA, heller enn hun STAYSED med ham. Han har ikke endret og vil gjenta prosessen hvis hun klarer liksom å vinne. Han prøver med alt annet i hans makt for å få henne miste. NOEN GANGER andre personer du kjenner er din verste fiende. CONDI RICE får ikke noen respekt i sentrum EAST, er hvorfor du tror HILLARY FÅR NOEN etter gråt på nasjonal TV. Hun er en forlegenhet for alle kvinner. SHE COPIES OBAMA PÅ ALLE utfordringer. HVA eventyr?

Jeg skriver for å hyggelig be om at du plasserer din stemme for senator Obama på følgende torsdag. Mens jeg har stor beundrer for senator Clinton for hennes prestasjoner og grensesprengende ideer, jeg oppriktig føler senator Obama er den mest kvalifiserte personen til å være president og personen mest i stand til å få til alvorlig endring i hvordan vår regjering opererer. Jeg føler sterkt at det politiske systemet i dag legger øyet av partisan krigere som senator Clinton over de i USA borgere. Jeg tror DC politikk bokstavelig rigget av partiet makter å skape splittelse, krangling, og nesten 50/50 deler som forbyr materielle handling. Rasjonelle, fantastisk, Bisexual-Partisan politikk advarte ideologene på begge sider, og er dermed stadig torpedert. Jeg tror dvs hva vi ser nå. Kollektivt sint angrep fra senator Obama fiender, er vårt selskap ser splittende, Partisan, navn-Quo krefter presser landet vårt tilbake til sine egne hjørner. Dette er virkelig hva vi trenger. Vi trenger noen som kan kommandere konsensus. Senator Obama er den personen. Sammen med sin eksepsjonelle legitimasjon, forstår han landet vårt trenger en samlende forbedring å trekke seg bort fra politisk stagnasjon. I tillegg til sin mektige hva som er rekord på statlig og føderalt nivå, har han vært på den ideelle siden av alle de store utenrikspolitiske spørsmål. Foruten han forstår innvandrer opplevelse som ingen andre president vi noensinne har hatt, han karakter, respekterer og tror på alle amerikanere uansett etnisitet eller rase. Bare sett er han kanskje slags president som ganger etterspørsel og jeg tror vi er heldige som har ham.

Vennligst gjør den dristige stemme, og velg mening endring. Hyggelig,Ray Ban Aviator Pas Cher, ber jeg om at du setter din stemme for senator Barack den føderale regjeringen.

Pleier demokratene å demonisere konkurrentene, så dreper demonen utnytte dine skattepenger. Bush stjal en playbook mot terrorisme, som beskriver hvorfor demokratene har vært så ineffektiv i møte hans politikk. Og så navnet ringer.

Republikanerne har en tendens til å se bort fra et problem håper det vil gå bort (mange ganger, gjør det) Men innimellom det reignites på langt større fare.

Oppriktig jeg skulle ønske de begge slutte å skrive noen nye lover og håndheve de eksisterende. Tre billioner dollar er god nok til å kjøre regjeringen over for de neste fire årene.

Jeg liker en fin kjedelig kandidat som eliminerer vår avhengighet av utenlandsk energi, blir vår balanse betaling ordningen sortert ut, og vårt medisinske system bærer ut igjen. Boligprisene kommer til å falle uansett økonomiske triks spilles så bare la det skje.

Dette er normale venstreorienterte politikk. Hvordan kan demokratene håper å stadig fange hjertene og sinnene til amerikanerne når de lavere sin virksomhet til slike nivåer? McCain ble sprengt for identiske ting i fjor,Cheap Ray Bans Wayfarer, Denne typen av året når det er Hitlary tur, fungerer hun identiske og får et pass. Når ønsker du å finne ut at folk flest i dette landet er ikke bare demokrater eller republikanere, men er nord folk først? Begynne å handle som modne voksne og muligens, bare det egentlig er, vil du se en positiv reaksjon utenfor troen. Vårt land gir stor fremgang over dette.

din Den eksakte bastard Review – noen ting mye beslektet) Har vært proffered av et par lærere på min datter tolvte klasse, og jeg vil si her hva jeg sa til skolestyret: Personer som har oppnådd den høyeste kontor i landet, som står som leder av avtaler kommer til verden, fortjener respekt for å bli avdekket som Mr. Konsernsjef eller bly designer Bush eller leder. Jeg skjønner enig med alt annet president Bush sier eller gjør, og avtalt med svært lite at president Clinton sa eller gjorde – men både menn har fungert som president i vår store landet og skal rettes / referert til som sådan. Både McCain og Hillary Clinton virkelig trenger påpekt som i de tilfeller som er skissert i artikkelen. Hvis de don stipend verdighet, bør Hvorfor noen gjør det for en av dem?

Dette er bare én hvorfor Hillary Clinton ikke trenger å bli valgt til president. Ved å smile ga hun om at hun godkjent av kommentaren av spørsmålsstilleren kalle Bush Vår drittsekk, ved ikke å forsvare PRESIDENT BUSH hun også var ikke respekterer kontoret til president av den faktiske. Jeg tror ikke om en person kjører for kontoret til president besitter ikke respekt for den sittende presidenten ved å henvise til ham som Bush i stedet for president Bush. det ikke fortjener å være president. jeg har lagt merke til at hun og en rekke liberale media ikke engang klassen eller oppførsel mye av tiden når de refererer til president Bush som Bush. Det er ikke viktig hvis du ikke liker presidenten. Han ble valgt, og han er president, og han trenger respektert. Du kan være uenig med politikk i en oppriktig måte. Det er akkurat hva du kaller oppførsel og klasse.

Jøss – hold deg fast her. Det er egentlig ikke en sammenligning. Hillary Clinton er en demokrat senator som representerer bare de ansatte i New York. John McCain representerer bare individer av Arizona.

men,Ray Ban Wayfarer Sale, er president Bush vår president og representerer alle de spesielt. Selv om begge kommentarene var rå og innenfor verdighet alminnelig høflighet at vi skulle stille ut og oppfordre som vi engasjerer oss i vår politikk, det er egentlig ingen likeverdighet. Kaste leder og re-inifocing at demagoguery, Program krig, er et program, Even bare hvis du er i sin mest mild grad, beslektet med oppvigleri. A Southern Rube fornærmende en Yankee politiker er egentlig ikke noen sammenligning.
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: