Eksklusive tæpper

27 May

Eksklusive tæpper

Eksklusive tæpper

Der er ingen bedre sted at lære dine børn at det er nødvendigt for at holde sig til Green Cross kode end i Djemaa el Fna i Marrakesh.For en bidetang opdrættet på den gæld af StopAnd også lytte, Dette Whirligig hub af den tidligere by er et lovløst sted, Ingen er i stand.

Skreg min ældste søn, Kan godt, som vi vaklede på ekstra kant af trafikken, Forsøger at plukke op mod til at have en streg for centret, vil vi aldrig komme til. Der vil ikke lys eller overkørsler. Han frøs i rædsel som en knallert ved hjælp af hvad så ud til at være et halvt primær, skoleklasse gået ind i nærkamp af biler-Vans og ønskede form for transport, Uafgjorte taxier, der var hvirvlende alle over kanterne af den firkantede Dette var begyndelsen vi ‘d taget vores to sønner.

Ældre otte og 10, Uden for omhyggeligt reguleret verden af ​​Vesteuropa og Amerika, for dem opgivelse af en passende orden. Den rare i kaos, Var halv bekymrende, Half fortryllende, Marokko er omtrent lige så fremmed som muligt inden for tre timers flyvetid fra London.

Der er ingen jetlag at håndtere. Det gør ikke malaria, Og ingen politisk eller religiøse stridigheder i andre nordafrikanske lande, og alligevel ekstrem af gamle Marrakesh er stadig en Arabian Nights fantasi. En splint af den middelalderlige verden, som kan have overlevet ind i det 21. århundrede, Dine børn var mere støjsvage, end jeg havde forventet, da vi kom rundt.

Deres øjne skydning vidt og bredt, under basarerne, Mændene i hætteklædte Djellabas falder ned gyder, Drengene ikke ældre end hans eller hendes beavering væk i workshops, Svejsning lamper eller carving træ dekorationer, På kanten af ​​torvet var en magisk butik foret med flasker og glas og i den forbindelse, hvad der så mistænksomt som døde gribbe hængende udenfor. Inside dim dybder. Ejeren viste dine børn lever skorpioner, For sort hemmelighed (Og en gusten grøn læbestift, der vendte pink på dine læber) De snusede forsigtigt til designer. Røgelse og salt, g ‘(Curry grime, og fniste når ejeren skitserede til min mand),Fake Ray Bans Wayfarer, ledsaget af konspiratoriske kys – Hvad du bør gøre mænd sexet,

Ud af huset på pladsen, blev de betaget og frastødt af cobra, der svajede og dansede bare fødder fra mængden, Hypnotiseret af en ung dreng synger et reb trick, af damerne maleri blege turist håndled og ankler med filigran henna kæder, Ved tandlægen stod stolt bag hans visning af producerede tænder. Vores tur tilbage til hotellet blev afbrudt af stop ved søde boder, hvor nogle få dirhams kunne købe en stor pose luridly farvede slik, hurtigt pull-Fyldt med E-numre.

Det stille punkt midt denne malstrøm af opfattelser var vores base, Riad Noga, En traditionel Marrakesh medina hus, der er købt af europæere og forvandlet til en chik lille hotel. Et stort brand træ dør i væggen i et støvet bane i medina åbnes på til en grøn gård. Venligst ikke træde på skildpadde æg, bliver talt Fatima, The tager kok og husholderske, som hun førte os på og påpege de to store æg ad bedene. Det var mere et klart tilfælde af dodge skildpadden som to forældre-For at være i stand for dig at hjælpe-Udvikle ind, naturligvis optaget af det forestående skravering, luntede ind i vores sti på hver odds.

Den kælet opmærksomhed på dem – og på den store og venlige sort schnauzer af ejerne, Samt den grå papegøje, der skreg og mumlede i arabisk og skygge-Indkapslet med Fatima. Da den varme og støv og seværdigheder i byen blev for meget, vi trak angivet nedenfor, til støjen af ​​rislende vand (i en dejlig gårdhave pool område) og middag på den øverste terrasse med stjernerne ovenfor, og støjen fra muezzin og de skyggefulde pukler over Atlasbjergene i afstanden.

Virkelig, Der er et element, jeg ikke kan lide ved Marrakesh, Said Will som vi rede til at gå videre til vores næste stop backwoods. De gulvbrædder butikker, ville jeg håbet, at udmattede, tørstige unge med fuld blærer ville være det ultimative forsvar mod de lokale tæppe sælgere – som var den eneste grund til jeg overtalt min mand til at tage et hurtigt kig ind i en virkelig dyre-Forsøger butik i souk, Med indrammede billeder af forbrugerne, herunder Tom Cruise og Hillary Clinton på væggen.

Det var et fejltrin. Så ubeklagelig var salgsmetode, at dine børn blev fejet væk på toilettet og pacificeret med Coca-Cola og kiks,Ray Ban Aviator In Vendita, mens vi var tvunget til at se tæppe efter tæppe oprulle som en uendelig tidevand før os. Efter at havde jeg et barn pasning med intervaller på armen, vejlede mig i hastighed med souk: Aldrig vide det til at se, mor, De sagde, hvis jeg vendte mit hoved til højre eller venstre. Vi er i stand til at se en tepotte klar til mynte te,

Op inde i en Atlas, Temperaturerne faldt adskillige grader da vi nærmede sig Kasbah du Toubkal, et fort der sidder som en præsiderende ånd over landsbyen Imlil. Vi skimtede det store de faktiske toppe som vi hoppede langs potholed tilgang sammen med en mountain flod – sine bredder travlt med lokalbefolkningen picnicking og gør deres vask. I slutningen af ​​sporet bilen gav en endelig stikken, og vi gjorde det sidste system kan klares til fods, Kæmper løbet vandløb og gennem lunde af træer.

Richard Branson og andre affiliate marketing er travlt med at omvende Marokkos kasbahs i luksushoteller, Men Kasbah de Toubkal er et mindre vanskeligt sted – et tilflugtssted for vandrere og bjergbestigere og naturelskere, der ønsker at bo lige op ude i naturen. Der var ingen liggestole eller private pools på tagterrasse, men visninger ned på valnød lunde og smudgy grønne balkoner og op at kvalificere sig til de reservedele, Rocky brune toppe via Atlas, Så næste, du følte en person kan røre ved dem . En kort hoved, der slår alle andre steg Mount Toubkal, Den bedste top i Nordafrika.

Til den, havde det en central gårdsplads, Åbn i sæsonen, men stadig med sin vinter dækning af lærred, mens vi er der, hvor vi sad på lave afføring og spillede backgammon og spiste god enkel hjem fastsættelse – tagines og valnødder fra omkringliggende dal. De unge elskede vores værelse, med dag senge ved siderne, og luft senge på en sovende platform ovenfor.

Nær Kasbah grunde – siden med potter af kosmos og columbine – en dejlig muldyr, en guide og hvad kiggede være guide pårørende ventede på at føre os (Og såvel som, i tilfælde af muldyr Carry de unge) On en blid trek langs med foden. Vi kravlede op med terrasser, springe over colon Sprinklersystem kanaler, Indsamling en kæde af små stikkende øjne lokale børn, som interesserede af de to Gap kasketter drenge skomagerens om muldyr.

Op hvis ikke mere, vi gik, indtil vi nåede et Berber hel kommune, hvor vores guide indvarslede os ind i et hus. Hvor er alle de møbel, anmodet min yngste søn, kristtorn, forsøger ikke at få et ansigt, mens han nippede endnu mere mynte te. Hver eneste, jeg nævnte. Han var rundt på de hvide vægge, tæpper og puder og uarbejdsdygtig. Måske det gør alle vores huse virker meget rodet, blev han citeret for at sige, Facing the sammenlignet-Down enkle liv uden staffage.

Vores endelige anløbshavn var en by, hvis navn lyder få dårlig scrabble hånd. Essaouira er en tidligere kolonimagt fiskerihavn på vestkysten af ​​Marokko. Det er en atmosfærisk sted med store volde udsigt over Atlanterhavet på den ene side og en blidere version af Marrakesh medina på den anden instrument. Vi ville komme til stranden, men det var så blæsende under vores ophold, herunder stranden kameler blev krøb ud til havet væg. Heldigvis for på denne måde, havde vores hotel en betydelig pulje (Selvom desværre for deres forældre, Ingen licens til at disponere over alkohol).

Dette er en meget ligner en normal ferie, Said absolut bør, Emerging kortvarigt fra denne særdeleshed.

Er normalt, at den slags ferie du foretrækker, guruer, Pludselig bekymret over, at dette var, hvad de ville foretrække gjort hele tiden. Drengene nippede deres dyrebare Coca-Cola og overvejet det.

Ikke mere, De sætter. Det er faktisk sjovt. De fleste af dem sagde hej i en virkelig munter måde, som hvis vi var ikke ukendte mennesker. Hele vejen igennem Marrakesh,Ray Bans For Cheap, blev der for alvor plads meget overfyldt – det føltes sjovt, men også ganske lumsk. Der var mennesker lander på en måtte lave en menneskelig pyramide. Det gik realistisk høj, og hvis folk var faldet af, kan De har dræbt sig selv. De slangetæmmere sætte viftende addere næsten halsen, og disse mennesker var stikke af Cobras med en pind, men de synes ikke at genere med at blive bidt. De spurgte mig, om jeg ville sætte en om halsen, men jeg begyndte at bakke væk, fordi jeg mente, at slangerne kan komme til mig (Heldigvis har de ikke gjorde).

I souk vi købte læder punge, der foldede op som baggrund, og den person stemples vores navne på dem i guld. Dækslet blev vævet og solstrålerne skinnede igennem det som lasere. Det var utroligt, hvor meget de var i stand til at proppe på hver bås. Enorme bunker af krøllede sko stablet oven på hinanden, eller har en høj placering af gryder. Hvis en person wobbled, ville det betydeligt beløb styrte ned.

Den største eventyr var i stor højde klimaer. Vi forblev i en marokkansk slot og drak mynte te, og klatrede op i skoven på et muldyr. Vores vejledning var virkelig venlig og stoppet for at lade os spille på trædesten i vandløbene. Jeg så, at hans sko var helt trætte. Børnene i stor højde klimaer blev uddannet virkelig tidligt at gøre job som voksen Federal Express, som arbejder gryder, samle majs fra markerne og rideheste langs meget smalle stier. Sæt på tur hvor som helst de ønskede, gjorde deres pårørende ikke noget imod. Men de havde ikke fået det legetøj, som vi har, de får meget frihed.
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: