Hipster trender vi hatar

24 May

Hipster Trender vi hatar

Följ AskMen Mode på Twitter.

Älska det eller hata det, har hipster kultur inspirerat alltid – och kommer att fortsätta att inspirera – många en modetrend att göra sin väg in populärkulturen. Förra året till exempel, slog Ray-Ban Clubmasters massorna i stor skala, en trend som vi grundligt godkänna och vars rörelse kan hänföras till hipsters.

Samtidigt,Ray Bans Wayfarer Cheap, dock inte alla modefluga som har sitt ursprung i denna motkultur är värd att anta. Vi kan knappast råda dig till exempel att avslå din klocka som ditt pris tillbehör och börja nonchalera en vintage cigarett fall (och matchande kolv) i ett uppenbart försök att föreslå din subversiveness. Men eftersom det kan vara svårt att skilja mellan vilka hipster trender du bör prova och vilka du verkligen borde vi avrundas de bästa hipster trender vi hatar och vi förklara varför.

hipster trender vi hatar: grooming fett hår endemiska för grunge rörelsen, var fett hår ursprungligen i samband med de tuffa ekonomiska och anställningsvillkor upplevs av många Gen X hipsters. Nu tjänar dock fett hår bara för att göra narr av kampen för sanitet som män har haft för mycket av sin existens och endast relativt nyligen erövrade. Med andra ord, om du har råd schampo du ska använda den.

För ett rufsig frisyr utan fett, be din frisör för en av 2010 män frisyrer att längre fram och kortare på ryggen och sidorna. Sedan gör en del och sopa hela håret vanvördigt åt sidan. Mycket bättre.

Styret mustascher ett hop, hoppa över och ett hopp bort från skrikande vänligen titta på mig, är en mustasch ett obestridligt sätt se till att du står ut i mängden, men tyvärr det troligt vann ge dig den typ av uppmärksamhet du sugen. Inte heller kommer den lika skamligt Chevron och Garibaldi. Denna kategori består av T-shirts, tröjor och tröjor presenterar bilder av hjort, vargar eller någon djur bildspråk, sport logotyper laget från årtionden tidigare, Sesame Street tecken, The Great Gatsby utskrifter eller udda applicerade tryck som julgranar.

Medan detta postmoderna utvecklingen var spännande i sin linda 10 år sedan, har ironiska toppar blivit nödvändiga hipster dräkt, vilket innebär att vem som helst bära dem nu är på den bakre änden av trenden. Tyvärr, med tanke på att dessa skjortor är så allestädes närvarande i hipster stadsdelar,Ray Ban, är denna fruktansvärda utveckling i allvarlig fara för kontaminerande mainstream mode – och du bör göra ditt bästa för att undvika det. För en topp med lite personlighet, prova en med en subtil grafiskt tryck istället. Eller bära en fast skjorta och låt din personlighet gör allt snacket.

Skinny jeans Skinny jeans avser ultratunna, limmade till din hud denim som gör att det ser ut som du har shopping i din flickvän garderob. I huvudsak är de den manliga motsvarigheten till en korsett, men mycket, mycket värre,Ray Ban, eftersom medan en korsett spelar upp en kvinna naturlig curviness och ser sexig, din flickvän jeans bara ihop din kropp och gör absolut ingenting för att förbättra den manliga kroppsbyggnad.

På en man, skinny jeans är bara fel, så bara säga nej till att bära dem. Om något du fortfarande frestad av dem, fundera på om du är villig att ses i allmänheten i strumpbyxor eller leggings, eftersom dessa eller hur alltför långt borta. Om ditt svar är nej, då samma logik bör gälla för din denim. Ersätt med raka ben jeans, som ger dig den långa, magra ser du efter utan obehag (eller förlägenhet).
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: