Nieuw-Zeeland beats Libanon 108

22 May

Nieuw-Zeeland slaat Libanon 108

IZMIR, Turkije (AP) Kirk Penney scoorde 26 punten en Thomas Abercrombie toegevoegd 23 op dinsdag als Nieuw-Zeeland verslaan Libanon 108-76 voor zijn eerste overwinning in de basketbal wereld kampioenschap.

Penney,Fake Oakley Radar Sunglasses, het toernooi topscorer met 28 punten per spel,Oakley Outlet, geholpen houden de Kiwi’s ‘hoop van de overgang naar de volgende ronde in Istanbul.

Abercrombie scoorde 10 punten, waaronder twee 3-punters van dezelfde hoek, in de eerste van het spel vier minuten Nieuw-Zeeland vonk tot een 32 tot 16 voorsprong te gaan op het tweede kwartaal. De Kiwi’s domineerde in een vroeg stadium, en vijf layups scoorde in de laatste minuten van het eerste kwartaal.

Jackson Vroman drie fouten had in de eerste helft en de voormalige Iowa State University centrum afwezigheid kwetsen Libanon om de tweede helft te beginnen. Nieuw-Zeeland acht punten in de verf in de eerste vier vier minuten, en tegen de tijd dat Vroman terug de Kiwi’s hadden een 65 tot 40 voorsprong opgebouwd.

Penny gegoten in vier 3-punters in het derde kwartaal.

Nieuw-Zeeland breidde haar voorsprong in het vierde kwartaal. Drie minuten in, Fadi El-Khatib miste een wanhoop loper met de schotklok raakt op,Ray Ban Occhiali Da Sole Clubmaster, liep naar de zijlijn hoofd naar beneden als Nieuw-Zeeland verzamelde de rebound en begon een snelle break achter hem. El-Khatib afgewerkt met 18 punten, en Rony Fahed Jean Abd El Nour scoorde 12 per stuk.

Abercrombie’s met een hand alley-oop dunk meer dan Elias Rustom met 30 seconden verlaten in het spel versterkt de menigte na de uitslag al lang is beslist.
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: