Hawaii turism står inför ekonomisk hit från Japan

21 May

Hawaii turism står inför ekonomisk hit från Japan katastrofen

Hawaii turism står inför monetära klimatet hit från Japan katastrofen

Hawaii Turism Turism promotorer stärkande för en betydligt större inverkan på statens viktigaste industri än pengar i skador från förra veckans tsunami: En betydande minskning av $ 2 miljarder som japanska besökare beräknades att spendera det här året, med varandra kort -Tidsram, oprövad rädsla för vindpinade strålning från Japans jordbävningen nedsatt kärnkraftverk.

Gov Neil Abercrombie förklarade Hawaiiöarna tillbaka i företagets tisdag med en rundtur i skadade hamnar, vägar och byggnader kust på Maui och Big Island of Hawaii. Ränta mössa och två Big Island hotell – Four Seasons Hualalai och Kona by Resort – förbli stängd bröllop mottagning tsunamin, men Pride of America kryssning återvänder nästa vecka efter att ha avbrutit denna veckas stopp i Big Island staden Kailua-Kona. Även dykare kom på något rev skador på Kealakekua Bay på Big Island, var effekten inte så illa som ursprungligen befarat,Ray Ban Outlet Online, rapporterade The Honolulu fina Marknadsförare.

Men staten har redan loggat tusentals turné och hotell avbokningar från den japanska marknaden. Det är sannolikt att vara fruktansvärt. Det är något vi måste komma till rätta med,

Förbereda statens panik: Rädsla för radioaktivt nedfall från Atomic växt härdsmältor i Japan. Nuclear Regulatory Commission sade i veckan att Hawaii inte förväntas se skadliga nivåer av radioaktivitet.

Hur snabb den lukrativa japanska marknaden kommer att minska, och återkommande – är en persons gissning,Ray Ban Wayfarer Sale, säger Marsha Wienert av Starwood orter, som har 11 bostäder i Hawaii.

Jordbävningen i Kobe i februari 1995 anstiftat en 12,4% minskning i Nippon ankomster till Hawaiistatewide den månaden, Fast siffror ökade 12,Ray Ban Solbriller,6% under året. Utan snarare avslöjar Wienert gav Kobe inte avsedd för dominoeffekt av denna. Det finns inte några verkliga historiska data som vi kan använda som modell,
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: