Racy Levi Ad og Jennifer Aniston godt som nøgen på

19 May

Krati Levi Ad og Jennifer Aniston godt som nøgen på GQ Cover

Krati Levi Ad og Jennifer Aniston helt nøgen på GQ Cover

Expense O’Reilly, Provider: Gennem Kultur entusiast Segment til middag: En seer forealert: De store tv-reklame vi er ved at vise dig, er på kabel-tv, men det er helt eksplicit, Og nogle af jer bare ikke kommer til at lide det. Den Levis jean virksomhed sætte tilbuddet ud, Her er 30 sekunder af det.

Klik her for at se industrielt fremstillet.

Disse dage, Levi Straus, Whirlpool, Er et aktuelt, En smuk gammeldags brand i Amerika. Temmelig gamle mærke. Det kan ikke være på betalings-kabel. Dette kan på grundlæggende kabel,Ray Ban, stor? Kører bruger MTV, Disse forskellige typer af ting. De sendte os et argument at sige, at vi vil have mænd til at købe jeans. nu. Vi vil have mænd til at købe de. Er det faktum, Aldrig, 1, Disse slags en ting i Amerika i dag, hvis det kører? Hvis det på basis tv-system?

Maggie HOOVER, FOX NEWS factor: Dette er virkelig kører på grundlæggende tv, der ses af teenagere. Den viser, at de viser dette på er VH-1, Reality tv, Comedy major. Det er forherliger tøjlesløs aktivitet blandt teenagere.

O’REILLY: Så du siger, at det virkelig skal ikke blive vist?

Admiral: Det må ikke blive vist. Teenage piger bør ikke se, at de er nødt til at lyve deres vej i seng med fremmede mænd til at føle bemyndiget eller selvstændig Forbedring.

O’REILLY: Det er en feministisk vinkel du tager her.

HAIER: Fysisk udseende, Opsætning, Den fyr træning fyren ligger, Pigen ligger til at hjælpe ham ligge for løgn.

O’REILLY: Lad os forklare publikum, der måske ikke har set annoncen så ofte brugt det,Ray Ban, eftersom vi har skåret det ned. Kvinden i annoncen og den fyr mødes på en bar, Og de lyver sammen. De siger, de har en mere tilfredsstillende job, end de gør, og det, at et flertal af, Og en ting mere. Det er, hvad Hoover er at have en debat om. Så du kommer på det fra et feministisk opfattelse af, at det sender et forkert socialt budskab?

HAIER: Men det sender et dårligt signal til teenage kids. Det er ikke nødvendigt at lyve din vej ind i sækken.

O’REILLY: fint. Jeg nåede det. Alright. Den uærlighed og bedrag i annoncen præcis hvad.

Admiral: når Not styrkelse for kvinder.

O’REILLY: Og jeg kommer over til dig nu. Abercrombie and Fitch ikke så længe siden, okay? kontanter. Du er at bruge ordet usædelig. Den allerbedste. Og de fik hamret. De blev givet hamret. Dræbt. Deres aktiekurs var tabt. Mor og far sagde, No way jeg lade mine børn til at købe disse ting, så det arbejdede vs Abercrombie. Klar til at arbejde imod Levi?

HAIER: Jeg tror denne type man vil. Design, intet kunne muligvis være galt med at sælge sex. Det er, hvad jeans reklamer er, top? De planlægger at være sexet. De gør dette for at sige, hvis du bruger vores jeans, vil du ende sexet. Præcis hvad de laver her er de er ære, uden tvivl adfærd, der er ikke rigtig bemyndigelse eller selvstændig Forbedring for mænd eller for kvinder. således.

O’REILLY: okay. Vi endte der. Vi har det. Jeg er ikke sikker på, om nogen jeans kan være givende. Det ved jeg ikke. Måske chinos.

HAIER: Men denne adfærd Chinos styrker. Skinny bukser, jeg ikke kender. Alright.

Jennifer Aniston, i øjeblikket,Oakley Sonnenbrillen Verkaufen, dette er en kvinde, der har gjort en karriere ud af amerikanere lide hende, fordi hun er lidt stor. Fik arbejdede over af mr brad pitt. Folk følte ked af at være sammen med hende. Kommer ud som en fremragende kvinde. Så går hun op i dette papir og gør disse skud.

Absolut simpelthen nul. 1, jeg kan ikke lide det. Uanset til mig. Men er det en smart fremgangsmåde i vores kultur? Er det rådgivning hjælpe Jennifer Aniston?

CROWLEY: Fuldt forstå hvad der er sjovt? Jeg har et sæt tøj identisk med det. Jeg var ved at bære den på computeren program i dag. nyde, er Jennifer Aniston klar til at være 40 år gammel.

O’REILLY: Okay, godt. fint. Fordi jeg tror din nye hvalp, Efter at have hjulpet hende for al den tid, bør være lidt forvirret. Måske vil vi få hunden på her og bare lytte. nogle Kultur entusiast, Enhver.

CROWLEY: Det ser godt ud er en god hævn, Som en sidebemærkning.

O’REILLY: Okay. ALLE RETTIGHEDER tilegnet. ALLE RETTIGHEDER afsat. Dette er virkelig en juridisk udskrift med henblik på retssager.
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: