Bill SCHAADT er et tegn blikkenslager

19 May

BILL SCHAADT er et tegn blikkenslager

BILL SCHAADT er et tegn kunstner

Der er masser af myter omkring fluefiskeri, og dens medfølgende spørgsmål. Sikkert den procentdel af ordentlige hjul blandt fly-Fiskere er lavere end samme kompetenceniveau fundet i en masse sport. Måske er det fordi belønningen er privat. Put et par hundrede grand på linjen og uden tvivl nogle meget cool hænder ville begynde at blive vist på casting turneringer.

The Golden Gate Lystfiskeri og Casting Club i San Diego er kendt for at have produceret mange store hjul. Jeg tilbragte lang tid der,Fake Oakley Radar Sunglasses, da jeg var yngre, og mens mine evner aldrig gået meget ud over high middelmådige, jeg får en præcis idé om, hvad der kan og ikke kan gøres med en flue stang. En person, som et eksempel,Cheap Oakley Holbrook Sunglasses, Stå i stævnen af ​​en dekreter skiff og kastede en tarpon flyve hundrede meter over på vinden. Uanset dig selv.

Bill Schaadt har mere fysisk evner og færdigheder end nogen fisker jeg nogensinde har kendt. Jeg er ofte ubehageligt at kaste ved siden af ​​ham, fordi han er så overlegen. Jon Tarantino, indtil hans død yr efter, blev betragtet af mange for den ideelle afstand flycaster der nogensinde har levet. Han var udfordrende mand tydeligt på lige fod med Schaadt.

Schaadt s grej er relativt billig og Lurvet. Han gør brug af en del glasfiber stænger er udstyret med uslebne tykke håndtag og med guider er groft surret til stangen. Hans maskinerne ville chokere en Abercrombie Fitch sælger. På trods af dette, Alle detaljer Schaadt bruger fungerer gnidningsløst. Stort set ingen naivet i dens forberedelse eller anvendelse.

De fleste lad mig fortælle dig kendte lystfiskere har vundet deres berømmelse ved at hægte store fisk, Og Schaadt har fanget flere store steelhead og laks end nogen mand uanset personen boede. Fulgte med, er en 56-pund konge fisk, The flest nogensinde landede på en flue, men det ser ikke ud til at være det kriterium, at bedste dommer hans fortjeneste som en lystfisker. Hans overordnede følelse af information, dyb kærlighed til naturen, Energetic indsats og hans stil er de kvaliteter, der sætter ham i øvrigt hans samtidige. Vi er i deres spand, Schaadt annonceret, Lacing en anden støbt over deres tidlige Hole.

Dybden hvormed han fisker er inspirerende. Kort Fater han begyndte at spise sin frokost one-Distribueret. Selv stemmer, Så i det antal sekunder det tog for den linje at synke, ville han tage en hurtig bid af en sub, sætter den ned og komme tilbage fluen, Cast bagtil, Tag en ekstra bid. Han fisker fra daggry til mørke med ingen stopper i mellem til mad eller dialog. Én gang han fiskede en løbetur så bred han måtte vade inden for to inches af tips til steder af hans bryst-High waders gøre 100-Foot portrætterer. Realisere denne indsats var alt for anstrengende at holde i lang tid, han gik hen til bilen og bragt ned hans skiltemaler corporate, som han derefter færdiggjort til hvor han havde vader. Han klatrede op på den og fiskede i afslapning. Og når Schaadt opstår i morgen eller i morgen, stadig Eller vil det være med samme entusiasme for fiskeri, at han havde for 20 år siden. Da han kroge en fisk han ofte råber og råber. Fiskere i nærheden, som ikke er klar over ham figur, mand, skal dette være hjemmeside, at fyr nogensinde fanget,

Fiskeri faldet til et dødvande under lysstyrke middagstid, men Schaadt ikke tænke på at tage en pause. Moderat, Knowing laks forblev fræsning i puljen, han bandt på en 20-Foot leder med en letvægts-forfanget og en nr. 10 skimme, søger at få en take fra den tilbageholdende fisk. Strain din kreativitet og visualisere denne skandaløse tackle opfører perfekt i luften, lander i en fejlfri omsætning med næsten usynlige flue strækker sig til slutningen af ​​det usandsynlige leder.

En time af støbning stammer ingenting. De ægteskab gaver vaklede i at spise frokost, Schaadt smed mig et anklagende blik. Han vaklede i sin linje med forrygende fart, vristede han anker op og begyndte at rulle mod hjørnet.

Nogle gange går de tilbage i her i løbet af det største marked af dagen, blev han citeret for at sige, bølgende over puljen. Han bakkes op sin båd gennem klippen og bandt den til en sten. Jeg var ikke at være meget opmærksom, som jeg spiste min frokost. Snart blev jeg opmærksom på noget underligt foregår. Schaadt var at få lange kast, men dette synes ikke praktisk, fordi hans ryg var til en høj klippe. Jeg begyndte at kontrollere intenst. Jeg så voldsomme slashing bevægelser, Water flyver temmelig alle omkring os, han derefter en awesome drev, der syntes at mirakuløst løfte linjen i luften, Lastfordeling det ud hele 80 meter. gjorde en slags roll stemmer. Hvert eneste single single fly-Fisherman lærer at rulle støbt som et middel til at bringe en sunken linje til overfladen eller bare lave en meget kort kast ender for overfyldt ikke plads til en back-skur. Men det er noget langt ud over det. Schaadt havde opdaget en metode til bygning strækningshastighed med en række cirkulære elevatorer, mens holde en præcis mængde af træk på hovedet af den linje, som forblev i vand. På en afsluttende lift, blev Linje lov til at hænge en lille smule til den bageste så din dobbelt træk kunne anvendes. sidste ende en fantastisk kørsel fremad og et kraftigt ryk med den venstre hånd løftede skydehoved rent i luften, Putting et punkt på det at producere en fiskbare stemmer.

Jeg har praktiseret dette i de seneste år, siden den dag på Smith,Ray Bans, aldrig fuldt ud indrømme at Schaadt Jeg var ikke i stand til at styre, hvad der for ham var en rutinemæssig stemmer. Jeg modtager omkring to tredjedele af hans lange kilometertal. Ej heller har jeg nogensinde mødt en anden lystfiskere, der har mestret stemmer.
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: