Infographic Förklarar personlighetstyper av populä

16 May

Infographic Förklarar personlighetstyper av populära skor FOTO

Infographic Förklarar personlighetstyper av populära skor FOTO

Skor får folk att glad – så glad realistiskt, att de kommer att vara beroendeframkallande. Och ledig som är också, Sneakers är desamma. Fanatiker väntar ivrigt nya sko frigör och följ skodon kändisar och hip kungar hop att säkerställa att de är på trenden (Kanye West populariserade mest erkända mest Imagined sko 2012). För en vecka sedan väntade Hardcore fans med agnade andetag för produktion av Adidas nya skapelse av den berömda designern Jeremy Scott, men skon var stampade av skomakaren innan den slog hyllorna efter schackel designen orsakade en kalabalik för sin symbol slutsats att slaveri.

Numera finns bara så många sparkar gör ditt val från – hur exakt gör en, kort involvera dem alla,Replica Oakley Sonnenbrillen, besluta om sko som bäst uttrycker sin bäraren? Ta-fordi: Infographic kan ge lindring. Bryr djupt om några? Sätt på ett par Puma Clyde Scripts och ge alla en kram. Älska Skechers figur-äldre? Du är frisk, ny, bestämd och tekniska,Oakley Holbrook Cheap. Kan inte leva utan den behöver ditt Nike Air Jordan11 Retros? Du är tillmötesgående, brytningsfel, idealistisk och dessutom sociala (och måhända, Jordanien).

Även infographic inte citera några källor för sina sneaker-Det kommer att hjälpa-Disposition analyser, dess zodiac-liknande förståelse är fortfarande ganska roligt att fördjupa sig. Och skeptiker behöver inte rynka på Puh den svarta jack jogging pump-Passar teori för det mesta: För att forskare vid University of Kansas, kan du rätt bedöma en främling är en unik karaktär av sina skor.

Fallet, exakt vad sneaker är du,Gafas Ray Ban? Klicka på bilden av till rätt att se full Över alla form infographic. Varefter du kan berätta: Har din sko matchar din disposition? Eller är du ute efter att köpa ett nytt par? Dela dina åsikter i kommentarerna nedan eller på Twitter eller Zynga

Se vad all uppståndelse var redo runt Nikes Air Yeezy II sneakers – nödvändigheter som de är anpassade till Kanye West fötter (men är inte på temperament diagram):
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: