Hvorfor fremstille dem Wear Bikinier

15 May

Hvorfor fremstiller dem Wear Bikinier

Hvorfor få dem til at blive Wear Bikinis

The Bikini felt hockey League – eller The Bikini Basketball Union (spæde program virker usikker på, hvad det egentlig vil kalde sig) – er allerede rekruttere Sexy Athletic Ladies fra overalt at udfylde de lister over sine syv hold til bestemte tip-off af sin første sæson. Swift ekspansion og verdensherredømme sikkert at følge.

Vær stille mit pumpende hjerte. Jeg kan forestille reklamen skud selv nu, nogle 30 dage forud for ligaen selv afslører sin officielle hjemmeside: Fab billeder af BBL guruer – smukke kvinder (Hotties, i folkemunde af pop livsstil), Holding logisk placeret (og i alle sandsynlighed Pink) basketbolde og derfor, Heaven tillader os at, uden tvivl at sammensætte duck læber (Er der nogen logisk grund til, at ande læber er ikke blevet forbudt direkte?)

Det kan ikke være en original idé. Tag en aktivitet. Tilføj damer. Fjern jacket. voila,Ray Ban! Bær Lingerie Football League og The Bikini Hockey League (Selvfølgelig va, Der er faktisk en LFL og en BHL). Og den nødvendige Bustier Bowling League. Den Thong Golf union, derfor videre. men, Kvinder i sexede tankinis skal spille basketball sikkert helt sikkert være et stort skridt fremad for den sportslige landskab, og et kæmpe spring for mennesket.

I sig selv er der en fraktion af individer – her henviser lyseslukker Killjoys (Howdy, Et godt bandnavn) – der finder samlede koncept for at være ungdoms-nedsættende (Til mænd og kvinder), Utroligt sexistisk, Og unfathomably uvidende. Men forbrugerne har naturligvis ikke haft tid til fuldt ud at fordøje partilinjen, som rutinemæssigt spundet af disse assorterede påklædning-udfordret interaktioner.

De ligaer gerne vil meget anbefale (Med et symmetrisk ansigt, er det Tro eller ej), at de kunne blive genanvendt på nogen måde sexistisk, chauvinistisk, Eller fanget i at få en slags Hefner-esque time high. Så igen, Betydeligt, Simply kæmper for feminisme, og ophugning for lige rettigheder – generelt For din ret til at konkurrere. I enhver sport. For indkomst. Som værende en mand.

Prisværdigt, The Wet quilt Killjoys sige, hvis nogle latterlige. Beyond oplysninger – der, der er masser falde frem – gennem årene set har Aktørerne i disse assorterede bestræbelser modtaget meget lidt med hensyn til at belønne. Generelt Simple kendsgerning er, at gamle Tilbehør (And commit) Valgfrit,

dig, jeg behøver bestemt ikke at være en lyseslukker lyseslukker (ganske lidt mindre en front-dreng, ikke som en musiker, selv om det er bare som trommeslager). Og jeg er på ingen måde tyder stripning den sexede ud af sporten. Atletik er naturligt sexet. Atleter er naturligt sexet. Unge køn. Buff systemer. Hurtigt tunet,Rayban Clubmaster. Og primet for peak evner.

Jeg er heller ikke tyder på, at vi går rode med menneskelige instinkt. Mænd og wogrownup (gisp!) gerne tjekke kvinder. Og det er faktisk en to-vejs st: Gravide unge kyllinger (gisp!) gerne overveje mænd. År siden blev en kvindelig kollega ønskede at vædde på, at hun kunne identificere hver eneste spiller på Toronto Blue Jays bare ved at se deres. Bagsider. Jeg nægtede at bære væddemålet. Jeg kan ikke lide at give penge ud.

Fortsæt med at være, jeg har aldrig hørt min kollega erklærer, at Jays bør udføre i deres Skridtbind, Eller acceptere indmarken i deres tighty-Whiteys, Eller bevæge sig i retning bat i Speedos. Måske fordi det kunne være for meget som Den Internationale Olympiske Komité forsøger at idiotisk tvinge kvindelige boksere til at konkurrere i nederdele. Eller måske fordi det kunne være en fornærmelse mod både spillere og til sport de spiller.

Du er nødt til at se sexet spille basketball? Stil ind på nationens Basketball Association eller WNBA. Og forlade bikini fodbold til buffoons.

Jeg elsker at købe sko, og jeg er helt i til lærredet slip ons (Nu er der lace-Up sindssygt) Så var meget spændt, da jeg snuble på Blake toms shoes gratis forsendelse Mycoskie, Skaber af Toms sko. Blot for at blive dygtige til dig de stock Dame, betød for, gutter, og veganske stof sko. Nu kan jeg skobutik uden at føle sig skyldig efter stigende jeg købe mere jeg hjælpe børn i Argentina, det afrikanske kontinent, og USA. Kan det blive forenelig med det? Billige toms shoes engros Læs videre og også opdage den chokerende sandhed og måske du vil se, hvorfor jeg er så begejstret af disse sko, der giver. Hvis du beslutter dig om at investere i engros NFL trøjer fra en på trawlet detailhandler, Dame bedste stedet for deres buy nfl jerseys online Miami Dolphins Trøjer Cheap, vil du modtage en massiv mængde af talrige NFL grupper til at vælge fra. Ikke at angive, at du vil finde arbejdsstyrke har et udvalg af unikke former for trøjer til rådighed. I bogstavelig forstand,Fake Ray Ban Aviators, Inside eller så kort min fra nu Flere sidder i indgangen til en bærbar computer skærm fyldt med næsten hver hver række landsholdstrøje til salg. Du kan vælge ud fra grupper signalsystemet fra det hele Amerika fodbold-konventionen eller den amerikanske fodbold konference. Uanset personale du gerne størst, Køb NFL trøjer fra kina der er nogle belønninger til at erhverve engros NFL trøjer på nettet. Uanset om du virkelig er en lille virksomhed operatør søger at gøre en hurtig gevinst at få NFL trøjer i bulk, eller virkelig er en massiv fan søger at købe den fantastiske stede til alle dine nære familiemedlemmer, kan du godt have et ønske om at finde omfattende afgifter på fodboldtrøjer. Køb nfl trøjer i bulk samt den største sted at finde rabatter på omkring online-verdenen, Billig Nike Miami hvaler Sweatere.
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: