Wat de Amerikanen echt moet weten over Religie

14 May

Wat de Amerikanen echt moet weten over Religie

Wat de Amerikanen bij voorkeur moet weten over Religie

Veel wening en knersing der tanden volgde de recente verlichting van de Pew Forum overzicht van de Amerikanen ‘religieuze kennis. Wat is goed nieuws dat kunnen, De meesten van ons slechts de helft van de resolutie vragen over de Bijbel kennen, Wereld gebruik gemaakt van en religie in de samenleving laat zien (Maak een keuze) Een laks persistentie voor diversiteit; Een blinde vlek in het geloof op basis van het onderwijs; Onze angst en bezorgdheid (Of onze bewuste onwetendheid) van de mensen niet graag persoonlijk, of een tweede mislukking van het openbare schoolsysteem.

Echter, Cruciaal is het om te weten dat Jonathan Edwards was een 18de eeuws revivalist of dat nirvana is de boeddhistische verband met vrijheid van lijden? De doelstelling inzake feitjes verduistert een centrale uitdaging van de 21ste eeuw: Onderhandelen over de totale conflict van meerdere religieuze absolute waarheden.

Dat is een harde les voor mensen, wiens diepste vrome waarde is een laissez-faire tolerantie voor religieuze verschil – behalve wanneer die variatie een bedreiging voor de kleine t Practical status quo, in de vorm van moslims, mormonen en sommige homo christelijke gelovigen kunnen getuigen. Maar sociologen zeggen dat de opwinding over het algemeen, en vooral onder jongeren, is om van te leven en te laten leven. Ze is niet de hemel, maar ik bedoel kan gebeuren, Putnam tegenwoordig vertelde NPR. Tante barbara [Het heeft], U bent er zeker van dat, en als iemand gaat naar de hemel het is tante Susan. Om Putnam en Campbell, Een toenemend aantal jonge mensen kiezen uit de kerk, Enan importantcting een echte Geluidloos backlash tegen de groeiende identificatie tussen conservatieve religie en de Republikeinse Partij. Alleen al de nummers van nones, als de niet-gelieerde zijn, gebruikt om schommelen rond 5 procent van de mensen. Nu tussen de 35 en 40 procent van de jongere Amerikanen zeggen maken deel uit van deze groep.

U. s Grace lijkt te zijn van een bank-centrum voor dekking op religie en het Amerikaanse leven. Onder de bevindingen zijn dat jonge mensen meer tegen abortus dan hun dierbaren, maar meer te accepteren van het homohuwelijk, dat Joden de meest brede populaire religieuze groep in de VS vandaag, en dat bepaalde interreligieuze banden groeit. Al deze trends klinken veel meer veelbelovend voor intelligente rapportage dan de rivier van de recente klachten over religieuze analfabetisme.

In feite wat het meest ergerlijke over de Amerikanen ‘religieuze ongeschoold nauwelijks in het nieuws. Zelfs als cynische leiders doen gebruiken religie om de massa regeren, Het is essentieel om te ontdekken waarom het vangt en dwingt zo veel mensen. Het kennen van een beetje van de theologie en spirituele geschiedenis is goed een eerste stap.

Toch kan het zijn dat niet de Amerikanen geen tijd om te leren over andere mensen religies omdat ze het te druk het bestuderen van hun eigen hebben. Ik bedoel niet de gebruikelijke religies, zoals het jodendom of

Christendom. Ik verwijs naar deze: De appel bedrijf, Spreek en Juicy. Wetenschappers aan de Duke, New York University en Universiteit van Tel Aviv dat merken hetzelfde gevoel van eigenwaarde dat overtuigingen doen vereist. Mensen die zal niet dragen het kruis van Jezus kan geluk te vinden sportieve Abercrombie’s eland. Zou het kunnen zijn dat religieuze leiders die bellen Amerikaanse consumentisme de vergiftigde vrucht van onze seculiere democratie zijn iets op het spoor?

De diepe verbindingen tussen ingetogen religie, politiek en economie de laatste tijd uit te spelen in het Congres campagnes in Delaware, de staat Nevada, Houston en Alaska. Maar? nstead van ontwarren de ideologische strengen, krant schrijvers zijn tevreden om gewoon hinderen deze races.

Ik betwijfel of nieuwe assortiment PBS ‘God in de staten Zal veel zoektocht naar deze laan doen wanneer het wordt uitgezonden deze week. Matig, Het type van zes uur speciale lijkt te zijn een snelle studies over Amerikaanse religieuze geschiedenis. Met irritatie muziek, Lush visuals en traditionele reconstructies, De producenten lijken te vieren zowel de majesteit van Yank religieuze diversiteit en het mysterie van onze blijvende religiositeit,Occhiali Ray Ban. Het is geweldig Is de wortel bericht. Maar wat er nodig is, is niet een ander romantisch verhaal over de Amerikaanse religie en politiek. In plaats daarvan moeten we solide social media die ons informeert over onze rommelige wereld, Zijn tegenstrijdige geloofsovertuigingen en onze eigen aansprakelijkheid jegens feiten op de grond – als we kunnen stoppen met zorgen te maken over de merken op onze borst.

Als een persoon geloven, waarom zou je niet wilt leren? Diverse van deze gelovigen Of niet de moeite om hun Bijbels te lezen of ze zijn niet in staat om hen te leren. Zij nemen de verhalen als geschiedenis en uiteindelijk beroven hen van hun mogelijkheden. Ik denk niet dat u volledig kunt genieten van het christendom zonder te begrijpen de mensen die het van het jodendom, samen met de heidenen en degenen die in de eerste drie eeuwen schiep de huidige orthodoxie. Hun geschiedenis is dynamisch en spannend als is een korte geschiedenis van de Bijbel.

Ik vind het bijna onmogelijk om het totale gebrek aan nieuwsgierigheid exsuderende van deze Volgers leren,

Dan leren kinderen dat bewezen bewijs en peer review de basis van de wetenschap vormen.

Volgende Geef kinderen een verscheidenheid aan voorbeelden van claims die niet worden ondersteund door verifieerbare bewijzen en dat dit soort zogenaamde bijgeloof.

Als ze eenmaal hebben ontdekt de basis van kritisch denken, ze je nodig hebben voor voorbeelden: Tanden feeën, Red eenhoorns,. En een vergelijkende studie van religies. Door het beschermen van alle bijgeloof, we kiezen uit een bepaalde een.

Op de weg, Leer hen basic van de wetenschap, maar ze niet verdrinken in de details (Ze kunnen leren ze elke keer als ze ouder worden) Maar focussen op hoe op te splitsen wetenschap van onzin en bijgeloof.

Misschien door het punt dat ze volwassen zijn, zullen ze in een betere positie om alle bijgeloof af te wijzen.

Mijn herinneringen precies. Om ‘indoctrineren’ iemand is om ervoor te zorgen dat ze leren alleen wat hoeft te hebben om en om dat geloof te manipuleren in een ‘groep’ die denkt op dezelfde manier. U kunt geen aanspraak maken op dat u wilt ‘stoppen met indoctrinatie’ en vervolgens op te gaan om te zeggen dat u wilt om kinderen te leren op een zodanige wijze dat ze gaan alle religies verwerpen als bijgeloof.

Dat zou indoctrineren ze in atheïsme. Scholen reeds leren kritisch denken door middel van wiskunde en wetenschap cursussen,Cheap Ray Ban Wayfarer Sunglasses. Om te leren de wetenschap is om te leren van de precieze methode van theorie en bewijs. Toen ik op school zat 20 lang geleden hebben we andere religies bestudeerd in sociale studies klasse. In de middelbare school.

Er zijn twee soorten mensen op deze planeet, leiders en bezoekers van de site. Een leider denkt en vraagt ​​angsten. Geen bedrag van de scholastieke druk zal vrijwel zeker veranderen de werkelijkheid.

Nuttig artikel. Als schrijver, ik seconden uw punt op er om een ​​betere dekking op dit probleem. Voor te veel tijd, Is religie geëvalueerd Perfect, Je kunt twee kanten te gebruiken aan elk verhaal, toch moet worden religie is een van die dingen die een pass gegeven. Om altijd. Is het niet eens tijd dat we beginnen houdt mensen verantwoordelijk voor wat zij geloven inch Het is waarschijnlijk, de meeste van hen niet weet dan is het sociaal aanvaardbaar om dat te doen. zou ik met u akkoord gaat met een gegeven moment over studenten met een nieuwe religie in materiële dingen, volstaat te zeggen dat , Ik denk dat dit kan onze tegen-wereld. Zonder verband mijn adviezen om openlijk, zou ik willen zeggen dat deze generatie is een stuk intelligenter. We onzekerheid dingen.

Wat de voeding, in het hoofdmenu, proberen te leren, is dat geloof is een brede term voor een zeer breed scala van geloofssystemen, Zelfs zonder hieraan verbonden godheid (Bijvoorbeeld bijvoorbeeld het boeddhisme).

En als er meer mensen daadwerkelijk studeerde geschiedenis grondig en in de juiste context, zouden ze weten dat wanneer een aantal overtuigingen die de mogelijkheid om de harten en geesten van de mensen zwaaien heeft aangestuurd kan worden gebruikt door de gewetenloze en opportunistische als politieke instrumenten.

Dit is het geval voor de politieke systemen van de moderne vorm van republicanisme, dat zijn eigen versie van het christendom dat er weinig is de werkelijke leer van Jezus met betrekking tot marxistische communisme, die alleen het atheïsme erkent als een rationele vorm van geestelijk-Van belang geloof creëert.

Niet te erkennen dit is om in de val van overtuigd dat het eigen geloofssysteem nooit zou kunnen worden gecoöpteerd en veranderd, gebruikt en misbruikt als de middelmatige. En als je valt voor deze val, kan je zien dat je de zelf-belangen van mensen die je misschien nooit beseft waarmee waren om u te wantrouwend, respectloos en gescheiden van je beste bondgenoten.

Terecht, Bedankt voor je inzicht,Rayban Clubmaster, en meer capaciteit voor jou. Maar ik heb gezien zo veel atheïsten praktisch vallen waait over de voortreffelijkheid dat alles wat ik kan zeggen is dat de vraag of er sprake is van een godheid of niet is een spirituele of filosofische vraag, Als alternatief voor dat alles wat men kan kwantificeren door wetenschap of onderzoek als met de geschiedenis. Misschien een aantal beter om toe te voegen IMHO, Zoals ik weet dat er een groot verschil zelfs tussen atheïsten.

En dan wanneer men in een sommatie van een soort Even, die mogelijk het bestaan ​​van een godheid is zo afgelegen dat het niet relevant is, Dan is dat lijkt uit de leegte van mening categorie en in het geloof categorie.
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: