Secrets To kiugrását A legnépszerűbb Teen Jobs

14 May

Secrets To kiugrását A legnépszerűbb Teen Jobs

Minden tini munkahelyek nem jönnek létre egyenlő. Szerencsés tinédzserek megragad munkahelyek magas dollár éttermekben, hátra kávézók és ruházati üzletek, mint a Hollister és American Eagle. Szerencsétlen tizenéves kap munkahelyet sütés halfilék at bácsi Leo s Seafood Shack.

Hogyan győződjön meg róla, hogy a kívánt feladatot? Íme néhány tipp, különösen a tizenévesek.

Defy sztereotípiákat. Számos vezető szinte számíthat tini álláskeresők kevésbé szakmai, és még kevésbé tisztelettudó, mint az idősebb pályázók. Mutasd meg, te más vagy. Időben érkezik, hogy az interjút. Kezet határozottan. A ruha s megfelelő egy interjú egy irodai munkát, mert több alkalmi munkahely, egy vasalt ing,Fake Ray Ban Wayfarer Sunglasses, és egy szép szoknya vagy nadrág rendben vannak.

Légy amit a cég keres. Olvasd el figyelmesen a munkaköri leírások, hogy egy mentális képet a munkaadó s ideális jelölt. Vegyünk két:

Lelkes szerverrel akarta a gyors iramú, magas energia-és vidám környezetben.

Felelős személy szükséges, a jól látható recepción álláspontját belvárosi ügyvédi irodában.

Az okos fiú munkakereső lesz szabó ő interjút stílust, hogy megfeleljen a hangot a munkaköri leírás,Oakleys Falsi. Természetesen pezsgő? Játszd fel a kiszolgáló munkát; vedd fel a komoly arccal a recepciós post.

Mondd el nekik, amit hallani akarnak. Teen álláskeresők gyakorolniuk kell az interjú kérdései időben egy barát vagy szülő. Az egyik, amit biztos, hogy hallani Miért akarsz itt dolgozni? Ez egy beugratós kérdés – ez nem igazán rólad szól, s ez a cég.

Rossz válasz: Nos, azt hiszem, d szívesen dolgozom itt. A barátaim azt mondják, s egy nagyon hideg helyen.

Jobb válasz: I m izgatott dolgozik az egyik kedvenc üzletek, és én nagyon szeretem a csapat hangulatát itt.

Még egy klasszikus: Miért jó illeszkedést a cég? Ismét, gondolj, mit tud nyújtani nekik, nem a hegyezi általuk ll kínál.

Rossz válasz: Szeretem a rugalmas munkaidő és az egyenruhák nem túl undorító. Különben is, hogyan tudnék nemet mondani a szabad burritos?

Jobb válasz: Én ma keményen dolgozó, és van egy csomó energiát. Azt hiszem, egy erős mellett a csapat.

Don t, hogy félek beszélni pénzt. A pénz egy jó dolog. A pénz az oka szeretne egy munkát, igaz? Azonban sok tini munkát keresők és a felnőttek is nehéz, hogy ki a témát egy állásinterjún.

Légy bátor, és csináld! Kérdezz az órabér. Kérdezd meg,Discount Oakleys, hogy mennyi ideig tart, hogy átlagosan egy munkavállaló kap egy emelést. Kérdezz vakáció nap, beteg nap, biztosítási és előnyök. Ha nem kér most, akkor nem fogja megtudni, amíg megvan a munkát, és az akkor is kell ragasztani, nincs fizetett szabadság soha földet.

Légy reális, ha beszélünk a fizetést, de. Használjon egy online bér kalkulátor, hogy kitaláljuk, mi az átlagbér a munkát, amit érdeklő
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: