Ed Case Zegt Hij Gewonnen werk Djou in Hawaii verk

14 May

Ed Case Zegt Hij Gewonnen werk Djou in Hawaii verkiezingen in november

Ed Case Zegt Hij Won obstakel Djou in Hawaii verkiezingen in november

agent. Ed Case zei zondag dat hij niet meer zal lopen voor de Hawaii Congres zitting gewonnen door een Republikeinse kandidaat in een speciale verkiezing een week geleden.

Case De verklaring over de toestand Democratische Partij conventie geeft waarschijnlijk senator Colleen Hanabusa een duidelijk schot op harken in nominatie van de partij in de 18 september primaire geeft Democraten een verbeterde kans op het winnen weer in het arrondissement waar president Barack Obama werd opgevoed,Oakley.

Hanabusa zou komen te staan ​​Charles Djou in vergeet niet nationaal. HMO’s Honolulu raadslid werd de eerste Republikein in bijna 20 jaar op een congres zetel van Hawaï te winnen toen hij won de mei-22 Speciaal verkiezing.

Top Democraten had geprobeerd zonder resultaat om ofwel Hanabusa of zaak over te halen om terug te trekken om te voorkomen dat het splitsen van de partij stemming in de speciale verkiezing. Case laatste derde, terwijl Hanabusa verdiende tweede plaats zowel onderling tot 58 procent van de stemmen te winnen.

Case op zondag zei dat zijn hart zei hem waar de primaire ras te blijven, maar zijn hoofd vertelde hem dat de verkeerde gevecht.

Er is ruimte voor slechts een bekende drager voor onze groep,Billige Oakley Sonnenbrillen, zaak scala Democraten vertelde op de conventie. Andere dingen die alleen zou ons scheiden, de Vergadering halverwege de waarden die ons zo dierbaar, Risk alles wat we hebben gewerkt over-tijd voor,

Hanabusa genaamd Case vastberadenheid Een zeer grootmoedig touch, Ze zei dat ze wel met hem te praten over hoe hij zijn stemrecht basis van gematigde Democraten woo.

Djou genoten stevige steun van staat en nationale Republikeinen en liep een georganiseerde campagne gericht op belastingen en overheidsuitgaven in een tijd waarin van Hawaï toerisme-Driven economie blijft verontrust en hawaii wordt geconfronteerd met een $ 1 miljard tekort.

In tegenstelling, Democraten gekibbeld over de vraag of de zaak of Hanabusa was de beste kandidaat voor hun partij, en de zaak werd zo erg dat Obama en de nationale partijleiders niet in staat waren om een ​​mededinger te onderschrijven,Oakleys Economici.

Als een substituut, ze uitgezonden televisie-advertenties en maakte geautomatiseerde mobiele telefoon gesprekken die kiezers gevraagd om te kiezen Een absolute Democrthe newt,

Toonaangevende democraten waren in de wolken zondag dat positie en Hanabusa niet opnieuw zullen strijden in het septembernummer primaire.

Het kostte veel lef om te proberen om te gaan voor iets meer goede, legde hij uit.

Hanabusa zei een tijdje terug dat de congresdistrict bleef een Democratische wijk, En ze wees naar combinatie van de partij stemming in de speciale spolitical verkiezing.
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: