Venues Galore

13 May

Arenor Galore

Perth verkar inte som den största staden i Australien men för sin storlek har mer än tillräckligt mötesplats alternativ och jag var säker på att jag skulle hitta vad jag letade efter.

Så, var börjar man? Väl i hemlighet började jag dagdrömmer om mitt bröllop plats för länge sedan och samtidigt cruising på gatorna i Fremantle, Western Australia (jag är en student vid Notre Dame) Jag får min själ att dagdrömma om utarbeta bröllop scener i många av Fremantles arenor. Jag vet vad du tänker, galen kvinna, även om jag skulle säga att det gav mig bra tillfälle att kolla vad staden hade att erbjuda.

Även för de som inte galna damer föreslår jag 1,Replica Oakley Sonnenbrillen. Bekräftar ditt bröllop tema och sedan diskutera möjliga platser lokala, mellanstatliga eller internationella och när du har det fungerat du kan begränsa dina sökningar ned.

För vårt bröllop vi ville bo lokala som mina föräldrar har redan upplevt två internationella bröllop, så jag ger deras bonusprogram kort vila för nu. Jag tycker verkligen denna webbplats (The Knot Australien) verkligen användbart när man letar efter lokaler.

Som jag nämnde, vi älskar verkligen staden Fremantle, Ok jag älskar staden Fremantle, även om jag var säker på att min fästmö skulle vara lika tagen och lyckligtvis var han. Området erbjuder historiska byggnader, själva staden har en så ung och konstnärlig vibe att det skulle vara en perfekt tillbaka droppe för ett bröllop.

Jag hade fyra platser i åtanke Club Fremantle Yacht, en funky konstgalleri, mitt universitet och Fremantle stadshuset alla underbara och vackra platser men hur väljer jag? Om bara jag kunde ha dem alla. Efter många telefonsamtal och diskussioner med plats samordnare upptäckte jag några viktiga saker: 1. Inte alla arenor hålla öppet förbi midnatt, 2,Economici Ray Ban Aviatori. Inte alla arenor kommer att ta mer än 100 personer, 3. Inte alla arenor har sprit licenser och 4. Inte alla arenor har catering alternativ på plats.

Så med denna information i hand min sista fråga var, hur mycket? Priserna var varierande, även om vi var tvungna att väga för-och nackdelar för varje plats, vi definitivt ville alkohol serveras därför vikten av en vätska licens,Ray Ban Aviators Sale, behövde vi en plats att ta hand om våra 120 gäster och vi ville våra gäster att ha kul in på småtimmarna på morgonen så det midnatt utegångsförbud bara inte skulle göra.
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: