Tilbring en dag i Santa Monica

12 May

Tilbring en dag i Santa Monica

Twilight i Santa Monica er en vidunderlig tid. Folk kommer og går som flo og fjære av tidevannet, noen forlate etter en dag med vann lek og soling, mens andre er bare kommer til å nyte nattelivet om den berømte Santa Monica Pier. Terrassen bar The Lobster restaurant perched ved foten av moloen er en av de fineste stedene å se showet.

Som solen slips mot havgapet, gnisten lysene i denne byen av stjerner langs halvmåne av Santa Monica Bay. Dette er det perfekte stedet å slappe av etter en dag på sand eller en ettermiddag med å bla gjennom på noen av Santa Monica særegne nabolag.

Santa Monica er for Angelenos en kombinasjon av hva Central Park, Coney Island, Greenwich Village og Fifth Avenue er for New Yorkere. Det er stedet byboerne gå å se åpne områder-det brede blå havet i dette tilfellet. De kan alltid finne en sjakk partner på Chess Park, se kunstnere male eller tegne på Palisades Park, plukke opp et spill av basketball eller sand volleyball, eller trene på den berømte Muscle Beach sør for kaien.

Innenfor sin lille geografiske fotavtrykk, har Santa Monica fire bondens marked, alle av dem med streng overholdelse politikk som sikrer at alle produkter som selges i markedene er dyrket i California. og tar søknader fra lokale talent for sin ytelse planen. Det er ikke uvanlig for spontane konserter å skje ved kjente kunstnere som ønsker å gi litt underholdning som et middel til å gi tilbake til de som støtter sin kunst.

Noe i denne byen er innen gangavstand, forutsatt at du har styrke og tid. Third Street Promenade, bare et par kvartaler fra kysten, setter en SoCal vri på den lille byen,Discount Oakleys, utendørs kjøpesenter. Du finner alle de trendy kjeder som Abercrombie Fitch, Victoria Secret, og Pottery Barn, men du vil også se uavhengige butikker og vintage Clothiers. På en dag, vil du finne gateartister, fra gutt på gitar som kan etterligne nesten alle rockeband, til orgelet jeksel og ape, til veteran crooner som har vært rundt for å se Promenade gjenfødelse. Nipper til en cappuccino fra en av gate-side kafeer og lytte til levende musikk er en perfekt måte å hvile og forynge.

Route 66, den berømte Mother Road som begynner i Chicago, ender ved havgapet, der ved foten av Santa Monica Pier. Kjører langs Ocean Avenue er Palisades Park, palmekantede bakteppe av mange filmer og TV-show. Fiktive helten Forrest Gump fullførte den vestlige trek av hans langrenn løp på slutten av pollen, noe som gjør en av de mest minneverdige scenene i nyere filmhistorie.

Den første gleden brygge bygget i California var her i Santa Monica ved Charles Looff, en fornøyelsespark pioner som bygde den første karusellen på Coney Island,Occhiali Ray Ban. Den opprinnelige brygge forverret gjennom årene og ble ødelagt av stormer i 1983. Den nye betong armert brygge, der Pacific Park er bygget, tilbyr er en nostalgisk throwback til æra av fornøyelsesparker og arkader. Pacific Park har verdens eneste solcelledrevne pariserhjul. Kantet med glitrende lys er taket av den mauriske designet Hippodrome som huser en restaurert karusell som tilbyr rides på sjokkerende lav pris på 50 cent for voksne, 25 cent for barn. Hippodrome trekker også turister bare for å se filming plasseringen der Paul Newman unnfanget den store con i den klassiske filmen, The Sting.

Rett der i midten av underholdning er Santa Monica Pier Aquarium, bygget fra besluttsomhet og dollar av Heal the Bay, en non-profit organisasjon dedikert til å gjenopprette helsen til Californias kyst farvann og nedbørfelt. Alle utstillinger inneholder marine liv fra Santa Monica Bay, og tilbyr kikker inn i livet under vann under kaien. The Pier Aquarium er åpen for besøkende seks dager i uken, med utdanningsprogrammer for skoler fra mandag til fredag.

Med solen helt ned nå, lysene på Pacific Park pariserhjul glimmer og glød som den spinner på avstand. En kelner vises med menyer i hånden og informerer gjestene at en tabell er klar inni Lobster er glass-vegger spisesal.

Hummer Restauranten har nylig gjennomgått en utrolig forvandling gjennom installasjonen av 54 solcellepaneler i sitt engasjement for grønne praksis, som også inkluderer bruk av økologiske grønnsaker, pluss kjøtt og fisk fra bærekraftige dyrkere,Cheap Oakley Holbrook Sunglasses. Si organisk og noen mennesker vike. Organisk på plate på Hummer betyr ikke tøff, chewy, over-spiced til kompensere fare. Ta Medaljonger av Beef fylt med Dungeness Crab, fylt tre anbud filets og tilberedt til perfeksjon glede ganen med hver bite. En forventer en restaurant som heter The Lobster å tilby som curvy krepsdyr, men den har tre valg-dampet, stekt panne med Jim Beam sauser, eller urt grillet gjøre et valg var vanskelig.

Santa Monica har et bredt utvalg av steder å bo, fra budsjett moteller som Travel Lodge på Ocean Avenue, til sjarmerende bed and breakfast hjem som Channel Road Inn, til luksuseiendommer som Fairmont Miramar, en elegant resort enklave på Ocean og Wilshire . Bare en kort spasertur sør for kaien på Ocean Avenue er Loew Santa Monica Beach Resort and Spa, det eneste luksushotellet på stranden.
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: