Special spolitical valg væve

12 May

Special spolitical valg væve

Special spolitical valg væve

Død mangeårige philadelphia Rep Bill Murtha (Defense) I dag vil udløse en særlig valg i hans meget konkurrencepræget vestlige Pennsylvania 12. distrikt.

I statens lovgivning, har Guvernøren ti dage, når den ledige stilling officielt er erklæret at vælge datoen for den særlige valg, der kan komme ikke tidligere end 60 dage efter denne proklamation.

Det sandsynligvis betyder den særlige spolitical valg vil blive afholdt den 18. maj, som er datoen allerede er fastsat for føderale primærvalg rundt omkring staten. (Special valg koster NYS enorme summer af penge, og det er sandsynligt, at guvernør Ed Rendell vil træffe beslutning om en allerede etableret valgdagen at spare nogle penge.)

Murtha bortgang kommer på et spinkel tidspunkt for House Demokrater som de søger at overbevise et udvalg af deres ældre medlemmer til at re-Up til et andet udtryk industrien med storm, hvad der ser ud til at være en vanskelig national politisk miljø for partiet.

En lang vej, 12 Demokrater – gør brug af lange Portion Medlemmer som John Tanner og Bart Gordon (Begge tn) – giver op i slutningen af ​​året. Seksten Republikanerne går på pension ved udgangen af ​​111. kongres selvom kun fire tur ud forlader kontoret helt, Ekstra dusin kører for højere kontorer som Senatet eller guvernør.

Murtha, 77, havde holdt hans sæde med lethed siden 1974, selv da det blev gradvist mere konkurrencedygtig mellem de to parter. Den eneste reelle semi-alvorlig udfordring for ham en masse kom i en Redistricting-Tvungen primær løb i så Rep Ærlig Mascara i 2002, hvilket Murtha vandt ganske det samme.

Han var blevet en titan med en sale af Kongressen og en nær allieret af House Speaker Nancy Pelosi (Californien). Den Posts henry Kane, en veteran Congressional reporter og Californien indfødte, Navngivet som Murtha en gammel halve sandheder, men også Noget af en mobil, som igen elsket sig til mange af hans kolleger gennem flere øremærker indsat i forsvaret bevillinger regninger. Kane sætte det Rep Flertal Dicks (h-grundigt rent.) Er næste i rækken til at lede forsvaret bevillinger panel.

Uden Murtha i det 12. centrum, Uanset hvad, vil Den særlige valg betydeligt anfægtes. Murtha s distrikt er den eneste online vundet af senator Bob Kerry (h-Muskelmasse hurtigt.) I 2004 og også af senator Brian McCain (R-Ariz.) I 2008 For at kunne republikanske kilder og at tendensen linje blandet med den flygtige national miljø for Demokraterne sikrer republikanerne vil kraftigt målrette konkurrencen.

Før der Murtha bortgang, er blevet to republikanere i kapløbet: 2008 nominerede Bill Russell og business person Tim Burns. Det er fortsat at vise sig, om den ene eller begge mænd kører i den særlige valg,Ray Ban Clubmaster Vendita, selv om På trods af,Rayban Clubmasters, Det er en vished engen vil vokse som ambitiøse republikanere (And Demokrater) Se muligheden for at komme til Kongressen i en forkortet kampagne.

Dette er ikke tidspunktet for politisk opportunisme, Said Demokratiske Congressional Campaign Udvalg email direktør Jennifer Crider. Af respekt for kongresmedlem Murtha familie og hans årtier af med henblik på at vort land, bør Republikanerne tage deres partigængeri til side og lade Mr. Murtha s kone og børn, ledsagere og ingredienser tid til at fejre hans liv og sørge hans bortgang,

Missouri særlige valg er den anden Demokratiske-Held speciel valg, du kan gøre i de kommende måneder. Individual. Neil Abercrombie s (def) Fratrædelse at koncentrere fuld tid på sin Hawaii guvernørvalget kampagne har genereret en ledig stilling i den Aloha stat, selv om ingen dato er blevet fastsat endnu for den særlige valg. Republikanerne genkende deres kandidat – Honolulu metro byrĺdsmedlem Charles Djou – kunne vise en forstyrret hvis staten senator Colleen Hanabusa og tidligere Rep Ed Case delt en demokratisk afstemning i en jungle primær løb, hvor alle de personer kører sammen,Rabatt Oakley Sonnenbrillen.

Murtha død gør også Pennsylvania måske den mest konkurrencedygtige stat i landet for så vidt angår kampen om Parlamentet. Republikanerne vil tage sigte på den 4., 7., 8., 10., 11. og 12. distrikter, mens Demokraterne ser gunstig omstændighed i 6. og 15. .
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: