Hvor gammel er ESPN reporter Rachel Nichols som de

12 May

Hvor gammel er ESPN reporter Rachel Nichols som dekket Favre snart

Hvor gammel er ESPN reporter Rachel Nichols som dekket Favre nå

Rachel Nichols (født Alexander) Er en ESPN media trykker nyhetsreporter, som dekker ferske nyheter og hendelser for SportsCenter og bidrar også spanings stykker og human-interesse funksjoner for SportsCenter og bort fra Lines. Nichols er en konsekvent del av ESPN søndag NFL Countdown og mandag kveld Countdown show, og også et vanlig på ESPN NBA dekning. Hun har samtidig jobbet for Fort Lauderdale Sun-Sentinel og miami Post.

[Revidere] egen

Nichols er gift med musikk administrere Max Nichols, Er beskjeden Withinside-Law of film hjemme Mike Nichols, Den spesielle stedatter-Gjennom-lov t. v. journalist Diane Sawyer.

Hvis hun var faktisk 18 i 1991, til 17 til kan du få 35

Rachel Alexander kom til Post sommeren 1996 for å dekke Washington Capitals. Hun hadde før nå jobbet på Fort Lauderdale Sun-Sentinel, hvor hun dekket eller kanskje av Miami Hurricanes og skrev TV / radio-kolonnen,Oakley Occhiali Da Sole A Basso Costo. Når man deltar i South Florida, Hun skrev også på Miami hval, The Florida området Panthers, Tennis spill og PGA arrangementer.

Etter den alvorlige vær konserten, er hun bare glad for å dekke en beat som wont involvere så mange turer til tinghuset. Definitivt, dekker Hurricanes lært Alexander at du aldri kan kategorisere et helt folk som lovbrytere eller engler eller playoff chokers. Skrive Panthers historier selve Stanley Cup sluttspillet lærte henne om overtid hockey spill. Begge disse leksjonene bør være nyttig når siden Capitals.

Et område, satte Alexander i Potomac, M. d, hvor hun deltok Churchill tolvte klasse. Som noen medlemmer av Washington Post sports ansatte, gikk hun videre til Northwestern universitet eller i Evanston, jeg wsuffering, eller så stor Ti typer det er kjent som Football drivkraft Northwestern universitet, der hun finne ut om journalistikk, Adult oppgave og hvordan mange lag med Gortex er nødvendig for et plagg å offisielt bli kalt en parka. Flytte til Florida fra Evanston var ikke en krevende beslutning.

I hennes college sommermånedene, internert Alexander for noen aviser, sammen med USA Today, The Chicago, IL Sun-Times din Washigton Post. I fremtiden håper hun å lære nok av den slovakiske språket å kjenne vitser Peter Bondra sprekker på isen linemate Michal Pivonka. Hun deltok Cony videregående skole, hvor hun deltok i fordeler hopp. [1] Som sophomore på Cony, er hun utdannet i utlandet i Frankrike. Nichols akseptert å Latino anmeldelse at hun Var ikke den nye dama I barndommen,Oakley Holbrook Cheap, Snakker om seg selv i stedet som en ikke på tid bloomer,Economici Ray Ban Aviatori, [2] Ved skolen i 1998, ledet hun til Columbia University i NY City, Intent på studere tenkemåte. Mens en liten gutt, likte Nichols vandring gjennom utsiden og elsket windsurfing, vindsurfing og Bare å være på dette,

I Nichols, snublet hun inn i modellering ved en feiltakelse: Jeg var på rett sted til rett tid, og bestemte seg for å gi modellering en prøve, [3] Mens poserer for merker som Guess Men Abercrombie Fitch, Hun har også meldt seg for drama klasser? ved Columbia. Hun opprettholdt en krevende tidsplan gjennom college, balansere sine studier i NY med photo shoots i Europa. Som 2002, Nichols kunne virkelig forfølge handle for alvor
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: