Hvad du kan få i en verden af ​​rejser flash

12 May

Hvad du kan få i en verden af ​​rejser flash

Pitch: Medlemskab-baserede rabatter i gennemsnit 30% til 50% og en varighed på fem til syv dage i 20 til 30 luksus hoteller, feriesteder og ture på verdensplan hver uge. Medlemmer kan betale 10% til at holde en reservation til 72 timer, hvis tur ikke er reserveret, er de penge anvendes som kredit mod en fremtidig tur. En ekspert rejseplanlægning service,Ray Ban Clubmaster, lancering i maj, par medlemmer med Jetsetter rejse kontaktpersoner for en $ 150 gebyr.

Pitch: Rabatter på mindst 50% på 14 til 16 kuraterede pakker,Economici Ray Ban Occhiali Da Sole Aviator, mest på B og uafhængige hoteller i USA, Caribien og Mexico. Fuld tilbagebetaling inden for fem dage efter købet, tilbud er generelt i en til to nætter.

Seneste deal: One-nætters ophold, parkering og to spa passerer på La Costa Resort and Spa i Carlsbad, Californien, for $ 196 (plus skatter og $ 22 daglige resort gebyr, der opkræves ved check-in) vs onlineforhandler sælger produkter fra elektronik til Housewares,Rayban Clubmasters.

Seneste deal: Tre-nat pakke for to på Hyatt Regency i Newport Beach, Californien, herunder rum og bådtur til Catalina Island, for $ 667,98, skat inkluderet, vs Brugere vælger datoer på købstidspunktet, og salget kan ikke refunderes.

Seneste deal: City view suite og morgenmad i Bangkoks Tower Club at Lebua for $ 145 per nat plus skat i maj og juni, vs rejsekuponer kan overføres, med fuld tilbagebetaling inden otte dage efter købet eller kredit mod en fremtidig tur efter otte dage, og er typisk indløses i seks måneder til et år.

Seneste deal: To nætter på Orlandos Caribe Royale Suite, herunder to gratis morgenmad, for $ 179 plus skat, vs kunder betaler 30% af rejse omkostninger ved reservation og resten 90 dage før afrejse, både udbetalinger kan ikke refunderes spærring ekstrem omstændigheder.

Seneste deal: En uge i Peru i oktober, herunder ophold i fire-eller fem-stjernede hoteller i Lima, The Sacred Valley, Machu Picchu, og Cusco, privat transport og syv aktiviteter, for $ 3445 per person, vs 6,495 dollar for en lignende rute gennem Abercrombie Kent.
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: