Mackenzie Hollister

11 May

Mackenzie Hollister

CharacteristicsEdit

Mackenzie föddes en rik familj, Mackenzie de rikaste flickor på skolan. Mot många barn,Oakley Frogskins Sale, är Mackenzie mycket attraktiv. Nästan alla älskar henne. Mot andra barn, som Nikki är Mackenzie de otrevligaste flickan känd i skolan. Mackenzie är naturligtvis snobbig, populär, bortskämd och mode besatt, medan alltid försöka få fler människor lockas till henne och alltid shopping för nya dyra kläder hon alltid gör tid för att försöka förstöra Nikki liv genom att spela elaka spratt henne och ställa henne . Det nämns att Mackenzie familj har en sommarstuga. Mackenzie är också kär i läppglans. Under hela loppet av böcker Mackenzie ständigt gör Nikki liv i skolan tortyr och Brianna, Nikkis irriterande 6-åriga syster, täcker det jobbet när hon är hemma.

Mackenzie beskrivs som snobbig och fastnat. Hon hatar Nikki för att stå upp för henne, tar henne krossa Brandon Roberts och vinna konsttävling. Hon är fångad textning i klassen, och tror att varje liten sak är motbjudande. Hon är besatt av smink och kommer att fångas vanligen slathering flera lager av läppglans på.

Född från en rik familj, är Mackenzie en av de rikaste flickor på skolan. Mot många barn, är Mackenzie mycket attraktiv. Mot andra barn, är Mackenzie de otrevligaste flickan känd. Det visas att hon är snobbig, elak och självcentrerad. Mackenzie är Nikki Maxwells ärkefiende. Båda ogillar varje dem och framför allt undvika varandra. Mackenzie har en allvarlig beroende av läppglans som ställdes av Nikki. Mackenzie är ledare för en klick i skolan. Förutom förolämpande Nikki, skjuter Mackenzie elaka kommentarer till andra runt henne. Hon är snobbig, en show-off och tycker om att skryta. Mackenzie nästan alltid har back-up när hon är mobbning ett annat barn.

Boka RoleEdit

I bok 1, passerar Mackenzie en födelsedag inbjudan till Nikki under geometri klass. Nikki börjar riva kuvertet tills Mackenzie snaps på henne. Inbjudan är i själva verket för Jessica, Mackenzie bästa vän. Mackenzie har även en crush på Brandon Roberts, men han är intresserad av henne. Hon är glad när Brandon inte hjälper Nikki när hon faller ner under lunchen.

Mackenzie dansar med Lisa Wang och Sarah Grossman för deras balett kompetens test. Nikki beskriver sin grupp som ganska bra, men det är på grund av deras år av privata balett lektioner. De avslutar dansen med splittringar och ostliknande leenden,Cheap Ray Ban Wayfarers.

På dagen för Mackenzie s uppskjuten födelsedagsfest, går Nikki hennes hus med hennes syster, Brianna. De båda gömmer sig i badrummet när de hör Mackenzie kommer upp för trapporna. Plötsligt Mackenzie s chock, driver Brianna ut ur badrummet och sparkar Mackenzie i smalbenen, tänkte hon är tandfen. Mackenzie antar Brianna är en av hennes yngre syster Amandas vänner.

Den dag den avantgardistiska konsten inlagor beror ser Mackenzie Nikki fars van utanför skolan. Hon cackles på Nikki, vilket ger henne grova kommentarer. Mackenzie lämnar Nikki i regnet och går in i skolan. Utan att någon vet, använder hon Ravishing glödhet kanelstång Twist läpp och drar en bugg på Nikkis skåp, tillsammans med orden bugg flicka.

Mackenzie är glad i den andra boken när hennes Fab-4-ever mode slog till Nikkis tatuering mönster. Enligt Chloe och Zoey, kastade Mackenzie ett parti framför domarna. Men under priset banketten, går hon över till Nikki och förolämpningar henne till hennes ansikte.

Mackenzie registrerar sig som ordförande för Halloween dans och väljs av elevrådet. Hon bar en tiara och en speciell klänning och förde rosor till evenemanget. Hon kallar en nödsituation möte under lunchen, ett tal om hennes inbjudande alla att hennes födelsedagsfest på lördag Oktober 19.. Hon designar också en supercute trashbag uniform för saneringen besättning att bära. Hon konstruerade det bara att genera dem.

På hennes födelsedagsfest, Mackenzie och Jessica orsakar Nikki klänning att ha en stor fläck på den.

I boken 4, hon visade sig vara en mycket bra skridskoåkaren och enligt Nikki, hon tar privatlektioner.

AppearanceEdit

Mackenzie ses en gång i berättelser från en inte så begåvad popstjärna i Nikkis teckning om Nikki gjorde ett mirakel Läppglans (utom när hon dramatiskt satte sig på kryckor efter Brianna sparkade henne shin). Mackenzie bär alltid dyra designer kläder, accessoarer och skor och ofta bär make-up. Nikki etiketter Mackenzie som 4 saker (1. En skallra orm med pumpning rosa läppglans, 2. En Pitbull med glittrande ögonskugga och Jimmy Choo Flip-flops, 3. En grizzlybjörn med en fransk manikyr och blonda hårförlängningar, 4. Nikki säger att hon har en läpp-glans besatthet).

RelationshipsEdit

FamilyEdit

Mackenzie föddes en rik familj. Den enda familj Mackenzie som är nämnts i boken är hennes mamma (när hon efterlyser en bugg förintelse) och hennes syster Amanda (när hon ber om Brianna autograf efter illamående Cheesy prestanda och när Mackenzie skrek efter Brianna sparkar Mackenzie på smalbenet tänkande var hon en ond tand fairy) och hennes moster Clarissa, som anställde Nikki i parti tid och skapade en välgörenhetsorganisation för Mackenzie i Skating Sensation.

FriendsEdit

Mackenzie och hennes vänner är i KKP (söt, cool och populär) klicken. Hennes mest kända vän nämnde i serien är Jessica Hunter (nämns när Mackenzie lurade Nikki att tro att hon var inbjuden till hennes parti när inbjudan var för Jessica). Jessica arbetar i skolan kontoret i hennes fria perioder och har använt detta till henne och Mackenzies fördel i ett av Mackenzies system (som de skickar Nikki en dyr fake undervisning räkningen).

RomanceEdit

Mackenzie har en massiv crush på Brandon Roberts, som Nikki. Hon har även flera bilder från Brandon i hennes skåp dörr. Men det är uppenbart att han återvänder Nikkis känslor. Men hon fortfarande flirtar med honom genom snurrande håret och släppa hennes handväska och väntar på honom att plocka upp den,Oakleys. Men Mackenzie vet att Nikki gillar Brandon också. Hon tror bara att hon är söt. Hon är, men Nikki är mycket bättre.

PrivilagesEdit

Mackenzie är känt för att vara populär, rik och vacker. Hon tenderar att skryta om hur perfekt hon är, och vad som verkar hon inte kan förutom om någon inte gillar henne (det vill säga förutom Nikki, som hon hatar tillbaka). Men tekniskt hon använder all sin popularitet, ser hög standard och hennes förmögenhet som en ursäkt att bli beundrad av alla. Hon bor också i en herrgård.
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: