Kundeservice Psykologi

3 May

Customer service Psykologi

Spørgsmål: Hvad adskiller de detailhandlere, der vil overleve og trives på high street og dem, der vil synke i glemmebogen under vægten af ​​internet shopping?

Svar: En tilbundsgående forståelse af de ting, som kunderne værdsætter om en direkte erfaring med detailhandel. De ting, der gør in-store oplevelse noget af reel merværdi.

De stordriftsfordele og lavere generalomkostninger, og ren og skær shopping bekvemmelighed opnås ved en virtuel butik vil aldrig blive modsvaret af det virkelige liv mursten og mørtel butikker, så den konkurrencemæssige fordel har at ligge andetsteds. Reducere priserne og stigende intervaller vil kun gå så langt i at skabe salg og i sidste ende pres på overskuddet vil tvinge mange butikker i radikal omstrukturering eller likvidation. De, der overlever, vil have haft en samordnet re-tænke over, hvad de tilbyder over internettet.

HMV, den ikoniske musik og underholdning high street detailhandler i England er et godt eksempel herpå. Trods annoncere overskud advarsel efter dystre prognose i løbet af 2011, skubbede selskabet på hele julen handelsperioden og fortsætter med at insistere på, at det vil overleve, på trods af en salgs-krise (8,1% fald i gerne for som salg for de 5 uger til slutningen af ​​december ).

Jeg frygter skriften på væggen HMV. Internettet byder på identiske produkter billigere og uden turen ind til byen. Din butik renovering program er rart, men notsufficient og din britiske stiv overlæbe i lyset af fortsatte dårlige resultater er beundringsværdigt, men Titanically håbløs,Fake Ray Bans Wayfarer. Hvis du fortsætter med at gøre,Replica Oakley Sunglasses, hvad du altid har gjort, vil du få, hvad du altid har fået – og i dit tilfælde, der er konsekvent faldende salg. Der er kun ét sted, kan det ende med: administration eller salg af aktiver.

Der er mange andre eksempler på high street detailhandlere kæmper for at overleve imod den kombinerede magt internet detailhandel og den globale økonomiske depression: Blacks den udendørs forhandler, Past Times nostalgi gaver forhandler, Hawkins Bazaar den legetøjsbutik,Where To Buy Oakley Sunglasses, Barratts den skobutik og Thorntons de chocolatier. Hvad forener dem er, at de alle er veletablerede high street detailhandlere beskæftiger sig med den nye verden omkring dem ved stædigt at holde fast i at gøre, hvad de altid har gjort. De omfatter butikker likeHollister, Build-a-Bear, og utallige skønhed emporiums.
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: