Igaz American Biker Folk Hero

3 May

Igaz American Biker Folk Hero

Quig elhunyt az elmúlt évben lukemia, de dolgozott fáradhatatlanul egészen az utolsó lélegzetét, ahogy volt, az elmúlt 17 évben, sürgetve erőszakmentes polgári engedetlenség és az alkotmánybíróság kihívás, mint az eszközöket, hogy visszanyerje motoros méltóság és dobja ki a bilincseit paternalista kormányzati elnyomás.

Quig talán legismertebb megszerzéséhez a kaliforniai Legfelsőbb Bíróság határozatban, hogy a kaliforniai bukósisak törvény alkotmányellenesen homályos alkalmazni. Quig kapott az ítélet által viselte védjegye BOLT baseball sapka sisak a betűk DOT hímzett hátoldalán, megszerzése az utolsó 9, 40 illegális CHP és a rendőrség sisak jegyeket. A sisak törvény idéző ​​volt nyilvánvalóan jogellenes, mert írták megsértésével korlátozó alkotmányos értelmezése California sisak jog Quig és barátja, teherautó sofőr Steve Bianco, amelyet röviddel a sisak törvény hozta. Ez az ügy nem érvényteleníti a sisak jog csak azért, mert a gyáva California főügyész stratégiailag csökkent a fellebbezésre is, kevésbé érintett az esküjét, hogy támogassák a California és az Egyesült Államok alkotmánya, mint megőrizni a képességet egy kicsit a CHP, hogy továbbra is illegálisan érvényesíteni a törvényt.

Quig két California sisak esetben a munka, az utolsó nap közeledett, az egyik a fellebbviteli bíróság annak tisztázása, hogy a sisak repülőjegyre van megjavítani jegyeket, a második esetben szerezni a Bíróságtól, hogy a CHP-t illegálisan érvényre juttatása törvény, valamint az ideiglenes intézkedést elrendelő CHP hogy hagyjon az illegális végrehajtási gyakorlat. A még teljesebb megvitatását Quig azon esetek, így sima alkotmányos értelme a jogi szempontból, akkor érdemes alkotmányos törvény, a California Motorcycle Ügyvédek Perspective.. De visszatérve ez a nagy ember, Richard Quigley, tudom, hogy dolgozott egészen az utolsó lehelete az ezekkel az ügyekkel harcol a szabadság és méltóság minden California motorosok, mert beszéltem vele majdnem minden nap az elmúlt évben és fél élete ezen a földön, ahogy sikerült a jogi stratégia az utolsó két esetben indított, hogy le a kaliforniai sisak törvényt. Az ő kérésére, én is írtam egy Amicus Brief, a barátja a bíróság rövid, a fix-it jegy pereskedés, és dolgozott vele a stratégia mindkét esetben szó szerint egészen a nappal halála előtt, azon a napon ben elfogadta a morfin ő halogatni addig tartani a fejét, miközben egyértelmű lenyomva a pert. Addigra már nem volt, hogy biztosítsa a saját szabadságát, mint ahogy ő feküdt ágyhoz kötött a kínzó fájdalmat a megelőző néhány hónapban eladja Harley Davidson legszomorúbb pillanatában életét. Addigra, a munka csak annyit jelentett, hogy biztosítsa a méltóság és a szabadság.

Bárcsak volna Quig. Képzeld ZZ Top. Quig volna három. De Quig egy igazi utcai harcos, amikor jött a használatát a hangját. Volt egy mogorva, súlyosan hangon, amellyel már régóta megfélemlíteni a California Highway Patrol és a rendőrség fel Santa Cruz County, California. Szóval, lehet kapni a földrajzi csapágyak, Santa Cruz éppen köpködés távolságra Hollister, ami volt, ahol a Booze Fighters is lazán ábrázolt az újságokban az idő, majd a Wild One, mint aki átvette a város egy részeg verekedés.

Felnéztem az népi hős, hogy győződjön meg arról, szeretném használni rendesen, és Quig alá egyértelműen a definíció:

A népi hős típusú hős, a valós vagy a mitológiában, aki gyűlölte a gazdagok és hatalmasok, de bálványozta a közös személy, gyakran lopott volt, hogy az élet jobb az utóbbi. A népi hős általában indul ki, mint egy rendszeres személy, de átalakul valaki rendkívüli által elleni lázadás elnyomása után a saját életüket.

Quig volt csodagyerek, a zongoraművész, de ő nem volt boldog gyermekkora. Fontos, hogy megértsük Quig is tudni, hogy a magokat az ő lázadása ültettek elején,RayBan. A hat éves korában megszökött otthonról, az első alkalommal, a kutyájával, és a fegyvert, egy 22 puska. Tette, 300 mérföld, az ő otthonában Morenci Arizona a Silver City, New Mexico. A leleményes gyerek hitte munkát tisztító szobái kis motel, de nem találta, ahogy ő is félre a motel tulajdonosai, amikor a szülei jöttek letölteni hozzá.

Később az élet Quig dolgozott mindenféle egyenes feladat csapos és az autó eladó a vállalati marketing vezetői. Csakúgy, mint a népi hősök leírt fenti meghatározás Quig volt a meghatározó pillanat volt, amikor zaklatott egy nap egy Santa Cruz rendőr. Ő húzta át ő van, kiszállt és elindult a hátsó van, a rendőrök megparancsolta neki, hogy megkapja a regisztrációs és tolta őt az ajtó felé. Quig meghaladta a 45 Magnum, és megragadta a regisztráció. A zaklatás folytatódott, és Quig rájött, abban a pillanatban, hogy mi volt valamennyi kiszolgáltatott a rossz zsaruk. Vett egy stand rendőrség. Belső ügyek volt egy vizsgálat, de fel a tisztviselő tagadás, nem tett semmit. Quig beperelte a tisztviselő a Legfelsőbb Bíróság, és megnyerte az ítélet ellen, a megyei, egy dollár. Ez volt a győzelem elvet.

Ez volt a kezdet, és Quig soha nem hagyja ki, egészen a haláláig. Megkapta a Sheriff tisztségéből az a következtetés, egy lábujj talpig harc rendőrségi zaklatás, valamint egy 45.000 $ 1. módosítás ítélet ellen a város után a Sheriff fenyegetett egy rádióállomást az egyik Quig a kommentárjait az ő heti rádiós show.

Quig munka ütköző sisak jogszabályok kezdődött egyszerűen nem volt hajlandó viselni a sisakot, fejlődik a törvény, hogy vezesse őt, hogy teszteljék a CHP és a rendőrség, és egyúttal vizsgálat, hogy a sisak joga volt arra, hogy alkotmányosan végre, az ő alkalmazása A Bikers Lesser Tolerancia DOT-jelölt baseball sapka sisak. Harcolt mintegy 40 sisak esetben az elmúlt 16 évben a tárgyalás és fellebbviteli bíróságok vezető a legutóbbi is, amely arra a figyelmet a motoros közösség csak a előestéjén Quig halálát. Van egy csodálatos történet kapcsolódik minden egyes képviselő alakulása az ő taktika legyőzte a sisak törvény büntetőeljárások megváltoztatja a törvény teszi a jog érvényesíthető, kivéve, ha a CHP és a helyi rendőrség most azt végrehajtja illegálisan alapján először a szövetségi intézkedés ellen,Oakley Holbrook Sale, a CHP és most a meghatározást a Santa Cruz bíróság, hogy a törvény alkotmányellenesen homályos alkalmazott a CHP.

15 éve Quig érvelnék a rendőrség által az út szélén, ami a szavak és jelentését a kaliforniai sisak törvény, a magnó a kezében, amelyben a zsaruk fel kell széttépett a tárgyaláson. A kaliforniai Fellebbviteli Bíróság értelmezésével California sisak törvény meghatározta a jogi követelményeket mind a vezető és a zsaru, és ez volt az állandó ítélkezési gyakorlat szerint Quig és barátja, Steve Bianco alapján elkészült a kihívást a sisak jog alkotmányellenesen homályos. Ő át kell vizsgálnia a CHP tisztviselő vagy rendőr könyörtelenül a bíróságon, aztán azzal érvelnek, ékesszólóan a maga olykor vad módja annak, hogy a bíró a benne rejlő bizonytalanság a CHP sisakját bűnüldözési politika.

Ő benyújtott rövidnadrág a Számvevőszékkel, hogy voltak írva a nyelven volt egyrészt elképesztően jellemző nagyon jó jogi rövid írásban, de ha nem tudja visszafogni magát, akkor dobjon egy oldalsó megjegyzés, vagy egy négybetűs szót, néha zárójelben, hogy az egyik csak elképzelni hozott egy tekercs a szem és torkaszakadtából nevetni a Santa Cruz Superior Court bírája, akit meghallgatása a felhalmozódása sisak jog megsértése büntetőeljárást. A rövidnadrág volt megszórva is megfelelő idéző ​​az érintett esetekben, és a bizonyítékok általa gyűjtött, köztük talán a legnagyobb mértékben, a belső CHP közlemények rögzíti, amit minden bizonnyal illegális sisak bűnüldözési politika, nem megfelelő a törvényt ő teremtett.

Quig volt a CHP támogatni a sarokba, és ez csak egy szégyen, hogy a CHP nem csak feküdt le, és hogy közben Quig életét, miután megszerezte a nagyon indokolt jogi döntés a kaliforniai Fellebbviteli Bíróság úgy vélte, hogy a sisak törvény volt alkotmányellenesen homályos (illegálisan) alkalmazott a kaliforniai bűnüldözés.

A California Highway Patrol meghatározza a szabványokat, amelyek közlekedési szabályok betartására valamennyi bűnüldöző szervek tisztviselői Kalifornia állam. Mégis, a CHP politika kézikönyvek és Quig csodálatos kihallgatása a különböző CHP tisztek, akik adott neki sisak idéző, azt bizonyította, hogy a CHP már dolgozó alatt számos alapvető félreértések, amelyek miatt a törvény alkotmányellenes, mert érvényesül. Egy példa erre, hogy a CHP politika kézikönyvek megbízza bűnüldözési, hogy ez csak DOT engedélyezett sisak, amelyek jogszerűek, de mivel Quig gyorsan rámutatni, de nincsenek DOT engedélyezett bukósisak, a Közlekedési Minisztérium nem jóvá sisak. A gyártó igazolja, sisakok megfelelt a szövetségi bukósisak teljesítmény standard, FMVSS 218. A gyártók kötelesek elhelyezni a DOT tanúsítás a sisakot, de nincs olyan törvény, amely előírja, hogy a motoros fenn kell tartania a tanúsítás a sisakot. Így a hiánya a gyártó tanúsítása önmagában nem képezheti alapját idézet. A CHP szakpolitikai kézikönyv is lehetővé teszi a tiszteknek, hogy ítéletet arról, hogy a sisak megjelenik a saját gyártás, hogy megfeleljen az FMVSS 218 előírásokat, de Quig rámutat, hogy ez így túl az oktatás, a képzés és szakértelem a CHP tiszt. FMVSS 218 csak egy leírása laboratóriumi eljárások és önkényes hatásának normák arról semmit, amit egy sisakot kell kialakítani ki, vagy mit kell kinéznie. Igényel speciális laboratóriumi felszerelés, képzett mérnökök, és a sisakok elpusztult tesztelés. A kaliforniai Fellebbviteli Bíróság, hogy az első esetben fel, úgy vélte, hogy abszurd, hogy állít, hogy a törvény előírta a biker, vagy engedélyezett a zsaru, hogy fontolja sisak gyártás annak meghatározására, hogy egy adott sisak teljesülnek FMVSS 218 előírásoknak.

A Bianco ügyben hozott, a Fellebbviteli Bíróság által Quig és a teherautó-sofőr barátja, Steve Bianco, a Fellebbviteli Bíróság újraértelmezte a jog, hogy megfeleljenek az alkotmányos elvek, úgy ítélte meg, hogy ha egy sisak DOT címke a vélelem felmerül hogy a sisak megfelelő FMVSS 218 előírásokat, és hogy az egyetlen módja a zsaruk és az ügyészek a vélelem megdöntése jelentése (1) ha a sisak modell arra a gyártó, vagy meghatározott NHTSA szerint nem megfelelő az FMVSS 218, ÉS, ( 2), ahol a motoros van tényleges tudás a visszahívási vagy meghatározása nem felelés.

A CHP kellett volna most megállapítani után ezt a döntést. Lásd: A kaliforniai Motorkerékpár Ügyvédek Perspective /. Ehelyett a CHP csak továbbra is a jog érvényesítése érdekében illegálisan alapuló inkompetens gyártási elemzéseket. Ez vezetett Quig és Steve Bianco kezdeményezzen további sisak perek később átvette és finanszírozott Easyriders magazin, ami a szövetségi kerületi bíróságok kiterjedt határozat indicting a CHP amely illegális bukósisak bűnüldözési politikák, és az Egyesült Államok Fellebbviteli Bíróság határozata alapján, A 4. és a 14. módosítás az Egyesült Államok alkotmánya, kiadó az első szövetségi rendelkezés elleni California Highway Patrol, rendelés, hogy hagyjon kibocsátó sisak jegyek lovasok, akiknek sisak van a betűk ponttal, kivéve, ha a rendőr is valószínű ok azt hinni, hogy a motoros tudja, hogy a fejfedő volt, emlékeztetett a gyártó, vagy meghatározott NHTSA szerint nem megfelelő az FMVSS 218.

Persze Quig igaza volt, de túl gyakran, ami helyes elkallódott a bírósági rendszer, különösen, hogy mikor kell találni egy olyan ember, mint Quig jog: fogatlan teszi a törvény által elrendelt a kaliforniai törvényhozás. De Quig volt, csodálatos szerencse, hogy megtalálják maga előtt egy igazán bátor bíró, Michael Barton, aki azt hiszem, mind a tolerálható, és csodálta Quig a gyors észjárású és néha felháborító tárgyalóteremben személyiség. augusztusában Bíró Barton dobta ki az elmúlt 9 sisak idéző ​​összesen mintegy 40, vagy úgy, hogy Quig megkapta az ő elmúlt 16 évben, de ez alkalommal az Elsőfokú Bíróság dobta ki a jegyeket az alapon, hogy a kaliforniai sisak jog szerint végre a CHP, az alkotmányellenesen homályos.

Miután a kaliforniai főügyész elutasította a fellebbezési bíró Barton határozatát, Quig formált egy másik ügyben, ez egy polgári pert indítani az CHP a deklaratív és ideiglenes intézkedés iránti igény, amely az azonos alkotmányjogi és ugyanazon bizonyíték arra, hogy szükség Judge Barton azon döntését, hogy a CHP politikája Az illegálisan érvényesítése California sisak jog lett kérdés elfogadhatatlan megsértésének alkotmányos jogokat. Készüljünk fel, hogy az ügyész nem próbálja meg felhívni az ügyet, amíg Quig meghalt, meghívott négy további BOLT tagjait, hogy csatlakozzanak hozzá a megállapítási mentesség / intézkedés esetében, beleértve Steve Bianco, és Don Blancet, társ-alapítója BOLT California és jelenleg továbbá az ügyvezető igazgató az Abate California, Red Barron és Mike Osborne. Quig a lerakódás fotót videokazetta bemutatására a tárgyaláson, így ő lesz hallható, és a bizonyítékok az ő rendőri elnyomás bemutatott a tárgyaláson, amely remélhetőleg egyszer és mindenkorra megvéd Quig alkotmányos érveket és megszerezni az összes nálunk California motorosok, akik túlélte Quig, a mi közös, hétköznapi méltóságot, hogy a mi saját biztonsági döntéseket, és a szabadság paternalista kormányzati elnyomás és rendőrségi zaklatás.

Feltételezve, hogy a Santa Cruz Superior Bíróság kérdésekben a rendelkezést, hogy ezen a ponton a CHP és a kaliforniai főügyész fog jelenni a kérdés, hogy fognak fellebbezni azt. Ha igen, akkor megy először a kaliforniai folyó másodfokú bíróság, majd esetleg a Legfelsőbb Bíróság. Van egy jó valószínűsége, hogy a fellebbviteli bíróságok fenntartására intézkedés, és az ok ez igaz, hogy a Quig meghatározta egy ilyen jó bizonyító rekord az alacsonyabb szintű bíróság, tekintettel a jogellenességét a CHP politikák megsérti a legfőbb alkotmányos jog Quig és Bianco korábban megállapított a kaliforniai Fellebbviteli bíróságok.

Igen, Richard Quigley a mi valós dolog amerikai biker népi hős. Hiányzik neki minden nap. De aztán, hogy a nagyobb motoros közösségben lehet megvalósítani azt a pontosan ugyanúgy, ahogy neked is. Mindannyian elvesztettük a legagresszívabb védelmezője a szabadságunkat. És az, hogy akkor úgy döntött, hogy lovagolni a sisak vagy anélkül egy, Quig küzdött az Ön számára. A kormány nem mond auto vezetők viselnek sisakot, bár lenne több életet megmenteni minden évben, és nem a kormány mondja lovasok és síelők viselet sisakok,Fake Ray Ban Aviators. Minden megengedett, hogy saját biztonsága választani, és minden egyes kíván tiltakozni ahogy hevesen, ha a kormány úgy paternalista feltételezik, hogy sérthetik a személyes döntéseket. Ez a szabadságról szól, és ez a mi közös, hétköznapi méltóságot. Richard Quigley harcolt méltóságát minden kerékpárosoknak, hogy nem a mi lovas dress code által diktált egy rakás auto járművezetők, akik történetesen közhivatalt. Akár érdekel a szabadságot, hogy úgy döntött, meg kell érdekel a méltóság, mint egy férfi. Richard Quigley a mi amerikai biker népi hős, mert harcolt minden motorost a szabadság paternalista kormányzati elnyomás és közös méltóságot.
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: