Blackstone CEO Stephen Schwarzman taget

3 May

Blackstone CEO Stephen Schwarzman taget

Blackstone CEO Stephen Schwarzman hensigt

Gør dit hjemmearbejde. Tror du et universitet frafald kan forvaltningserklæringer hedgefonde, koordinere private equity finance ventures og give investment banking eller finansiel rådgivning rådgivning? Nu sindssyg?

næste, det er hans kammeratskab. Manden co-Etableret den. Denne mand byggede denne forretning op fra jorden. Du kan nægte ham den juridiske ret til at blive belønnet på grund af det. Hvis du skulle lave så meget, hvorfor don du holder op med at klage og begynde at innovere.

Til alles bævl, der er anført her er der en Paychecque – væsentlig læsning, Du kan oprette ud som denne fyr fik $ 800m kontanter. 99,Replica Ray Ban,62 af Living består af aktier i en ekstra denne fyr grundlagt. Selvfølgelig har han en fortjent og brug for lige at samle masser af aktier i et selskab, han grundlagde, hvis dets finansielle produkter / ydelser har klaret sig godt. (IKKE relevant hvad aktiekursen gjorde, Bemærk, at denne journalist hævdede, at aktiekursen er alt der tæller – utilstrækkelig – og glemte at påpege, at Blackstone klienter don tjene penge, fordi aktiekursen går op eller ned,Cheap Ray Ban Aviators, De genererer indtægter på grund af det deres finansielle produkter / ydelser gør, som hvad der tæller)

Vende tilbage til arbejdet.

Chars forarbejdes på 21:16 15 jul 2009

Vi burde have vores frihed, men vi er slaver af penge, vi også kontrolleres af det. Det er næsten gerne bare matricen. Den eneste grund til denne fyr er at få penge så meget skyldes, at vi lader pengene blive den være alle slutningen af ​​vores liv. Vi vil altid være konkurrencedygtige ja, men er forbundet med det har været indgroet det ville ikke være så fælles,Oakley Sunglass Outlet, hvis vi levede i et frit samfund. Jeg tror, ​​de fleste af os til at forstå det og don pleje, men du burde. Hvorfor du tror, ​​der er kriminalitet på grund af penge. Hvis der ikke var nogen rig ingen fattige forbrydelse ville være i det væsentlige ingen eksisterende. På dette tidspunkt har vi hjælper de rige bliver rigere og de fattige fattigere. Det søde crummy. Så hvem har et sind?
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: