Fler flodkryssning operatörer tillkännage planer p

2 May

Fler flodkryssning operatörer tillkännage planer på att återvända till Egypten

Lägg Grand Circle Resor och utomeuropeiska Äventyrsresor till listan över floden kryssningsarrangörerna återuppta avgångar på Nilen i Egypten.

Moderbolag de två företagen meddelade idag att man kommer att återuppta verksamheten i Egypten den 14 mars. Bolaget meddelade också planer på att återvända till Tunisien, effektiva med en resa planerad till 17 mars.

Vårt beslut att gå tillbaka till både Egypten och Tunisien kommer efter omfattande möten med våra markoperatörer, samhällsledare och tjänstemän turism, Grand Circle Corporation Alan Lewis säger i ett uttalande. Båda länderna är redo att ta emot besökare, vilket är goda nyheter för amerikanska resenärer som berättar att de vill resa till dessa destinationer i år.

Relaterat: River kryssningsrederier avbryta Egypten resor genom MarchALSO ONLINE: En kryssning Log snabbguide till de nya floden fartyg 2011

Specialiserat sig på gruppen semester för äldre amerikaner, tar Grand Circle traditionellt mer än 10.000 människor per år till Egypten. Bolaget äger och driver två fartyg på Nilen, den 138-passagerare floden Anuket (segling för Grand Circle Travel) och 38-passagerare floden Hathor (segling för utomeuropeiska Äventyrsresor).

En talesman för företaget säger USA idag är det sparka igång sin återkomst till Egypten genom att diskontera sep-Dec avgångar med upp till $ 1000 per par för bokningar gjorda senast den 1 april.

Det är en spännande tid att vara i Egypten och Tunisien, Lewis säger. Många amerikaner vill uppleva historia i vardande,Cool Grey 9s.

Grand Circle är bara en av ett antal större turné företag som annullerats flodkryssningar och turer mark i Egypten i slutet av januari efter våldsamma protester mot regeringen bröt hela landet. Våldet har sjunkit sedan hösten förra månaden longtime ledare Hosni Mubarak.

Grand Circle tillkännagivande kommer bara några dagar efter en av de största researrangörerna i Egypten,Knockoff Ray Bans, Abercrombie Kent, meddelade att det skulle återuppta driften i april. Abercrombie Kent driver tre fartyg på Nilen.

En annan Nilen kryssning operatör, Avalon vattenvägar, även kan vara på väg tillbaka snart.

Vi har avbrutit vår Egypten turer och kryssningar till mars, men möter igen i början av nästa vecka för att diskutera läget i våra Avalon kryssningar utanför Mars, säger Steve Born,Cheap Ray Ban Wayfarers, vice VD för marknadsföring för Avalon moderbolag Globus. Vi är optimistiska, men behöver ett par dagar för att bekräfta viss information med våra on-the-fältet laget i Egypten.
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: