Abercrombie Fitch Modell nya filmen Conan the Barb

2 May

Abercrombie Fitch Modell nya filmen Conan the Barbarian

Det är 2011, är det en mer remake. Vid det här laget bör filmälskare kapitulera till det faktum att det finns mycket få originella idéer i Hollywood längre, spara Christopher Nolan. Detta leder oss till den nya remake, Conan barbaren. Jason Momoa (av Stargate Atlantis och senast av Game of Thrones) är den nya Conan. Självfallet finns det en hel del kroppslighet som krävs för rollen och Arnold Schwarzenegger lämnade stora skor att fylla. Tack och lov verkar Jason vara upp till utmaningen. Men om han kan leverera på den tillförordnade återstår att se. Som sagt, Schwarzenegger var inte direkt känd för sin agera förmåga i de första Conan-filmer.

Visst Jasons senaste roll som en barbar i Game of Thrones har varit god praxis, inte bara för honom, men för publiken. Vissa kan tvivla på gjutning av Jason,Ray Ban Sunglasses, men resten av rösterna är förstklassig. Rose McGowan och Stephen Lang stjärna som filmens skurkar och Rachel Nichols stjärnor som Conans kärlek intresse. Rose McGowan har också rollen som ledningen i Red Sonja. För närvarande är Red Sonja under utveckling limbo, men beroende på hur Conan gör det, kan vi se en Red Sonja remake. En sann karaktärsskådespelare om det någonsin fanns en. Han är en så fin skådespelare du knappt vet att han agerar.

Den gjutna åt sidan, var den sanna styrkan i den ursprungliga Conan filmerna de storylines. Om den nya Conan inte är välskriven, är allt för intet. Trailern ger intryck av en popcorn flick i bästa fall. Den nya filmen framstår som en ohälsosam hybrid av Clash of the Titans (det dåliga en), The Scorpion King, Prince of Persia, med en liten bit av Mumien kastas i för bra åtgärd. Några av de ovan var halvvägs anständigt, vissa var inte. Denna film,Fake Oakleys For Cheap, som remake av Clash of the Titans innan det, verkar vara CGI och beefcake gått vilda. För att kompensera filmen har gått tungt på blod och inälvor,Jordan 11 Bred, som kan eller inte kan vara ett gott tecken.
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: