Mest viktigste byen i Texas bucks trenden

30 Apr

Mest betydningsfulle byen i Texas bucks trenden

Bredest byen i Texas bucks trenden

For Noelle Knox, USA i moderne tid

Houstons markedet er på vei til å sette en annen rekord i år. Mens salget av eksisterende boliger landsomfattende falt de siste seks månedene har de vært stigende ca 12% i måneden, over, I ca Houston, vi har ikke hatt (Tilbudet) Idea andre områder har hatt, forteller folk Lorraine Abercrombie, leder av Houston organisering av Realtors. Vi har bare en rekke forskjellige muligheter og ulike innkapslings rundt Houston,Ray Ban. Jeg tror folk kan finne rimelige boliger i hver by,

Uten tvil,Ray Bans Online, Med hjem priser i nabolaget en tredjedel under landets median, vises de downright billig. Og likevel kostnaden er opp 6,7% i året mitt.

Tydelig, gjør Strømmende olje overhodet ikke vondt, mange ganger. Houston økonomiske situasjon, mens mer variert nå med datamaskiner, Aerospace og profesjonell medisinsk, stiger fortsatt og faller hver av oljeindustrien.

Nabolaget,Cheap Oakley Radar, den største i Texas med en befolkning på mer enn 2 millioner, er å opprettholde veksten. Og med nok av ledige land rundt, er bygging opprettholde etterspørselen. Produksjon tillatelse for eneboliger havarerte 36128 som en August, nesten 15% i overkant av hva man i de første åtte månedene i fjor.
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: