Breakers clinch NBL top bums

30 Apr

Breakers clinch NBL top bums

Breakers clinch NBL top afdække

New Zealand har clinched den NBL minimal Superligaen, Men kapløbet om yderligere finale pladser fortsætter med de Queensland teams viser masser af kamp.

Din egen 91-76 væk erobre ydmyge Adelaide (8-17) Betyder rådgivning mestre New Zealand (19-6) Kan ikke tippes ud af topplaceringen med to runder tilbage,Fake Oakley Sunglasses For Sale.

Centre Luke Schenscher scorede 25 point og Peter Crawford 20 for Crocs i et spil, der også fremhævede en sidste kvartal håndgemæng blandt spillere og trænere efter Schenscher og Blaze vagt Adris DeLeon måtte trækkes fra hinanden.

To medicinske begår frispark mod blev tildelt, men ved søndag eftermiddag NBL ikke havde oplyst, at de ville brows gennem hændelsen.

Det var blot to hold spille intens spillet af bolden, det har ikke nogen big deal, fortalte Crocs ‘inform Paul Woolpert AAP.

Det var blot to hold spille fysisk, og det ikke kommer ud af kontrol på alle,

Guld hav-region havde en 11-Fact første kvartal bly slidt op af halftime og Crocs beslaglagt kontrol med en 14-0 tredje kvartal gåtur.

Det var en vital wining for Townsville, Hvem står over for den hårdeste løb hjem i finalen ansøgere, Visiting Perth og hosting af Breakers.

Du skal vinde et mesterskab, Du er nødt til at slå gode hold og naturligvis vil vi spille de bedste to hold i ligaen, Woolpert overvejes.

Vi kontrolleres aftes spil som en playoff kamp. For at gøre playoffs vi skulle have en playoff mentalitet og de næste to spil er det samme princip.

Håndværkere får til tider tæt på at gøre eller dø,

Omkring Adelaide, en ni-Spot kvart Time bly The Breakers slidte i andet kvartal, men tog regulere efter pausen,Jordan 13 He Got Game.

NZ skudt på 52 pct formular området,Oakley Holbrook Sale, med Tom Abercrombie optælling 22 faktorer og Gary Wilkinson 21.

Spørgeskema (10-16) bemærkede ned på deres tredje sejr i denne sæson i NSW rivaler Wollongong (6-19), triumferer 92-81 den særlige Hawks fyrretræ.

Adelsmanden havde en 19-points forspring ind i tredje kvartal skåret til tre, men skød 52 procent fra marken og en fantastisk 71 pct fra tre-Point areal.
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: