Intraparty vete kan kosten Democraten een zetel in

28 Apr

intraparty vete kan kosten Democraten een zetel in het Congres

Democraten hier zou kunnen verliezen een Huis zetel in een speciale verkiezing deze maand als gevolg van een vete tussen twee kandidaten die ontstoken spanningen binnen etnische stemmen Hawaï blokken en tussen de staat Democratische vestiging en de partij nationale leiders heeft.

Het resultaat zou een overwinning door pluraliteit voor de GOP kandidaat. Dat zou politieke orde upend Hawaii’s en, zoals de recente ras van de Senaat in Massachusetts, tegelijkertijd de hand Republikeinen een boeiend verhaal van Democratische nederlaag – dit keer in de geboorteplaats van president Obama,Grape 5s.

Er is geen basis-naar Neil Abercrombie, een 10-termijn congreslid die ontslag nam om te lopen voor gouverneur te vervangen,Cheap Ray Ban Aviators. Dus de race in Hawaii’s 1e CongresDistrict zal worden beslist in een winner-takes-all verkiezingen op 22 mei.

Wekenlang, de twee toonaangevende Democraten – staatsSenaat president Colleen Hanabusa en voormalig congreslid Ed Case – werden opgesloten in een dead heat met de Republikeinse Charles Djou, maar een nieuwe peiling blijkt Djou trekken vooruit in de 14-kandidaat wedstrijd. Hij leidde met 36 procent van de te verwachten kiezers in een Honolulu Advertiser poll die vorige zondag, gevolgd door Case op 28 procent en Hanabusa op 22 procent.

Noch Democraat vertoont tekenen van buigen uit. De nationale partij zich niet publiekelijk zijn goedkeuring aan een kandidaat, maar gelooft Case heeft een betere kans om te winnen. Het Witte Huis deze week gelekt naar journalisten een interne nota van opiniepeiler Paul Harstad conclusie gekomen, dat de zetel is meer dan waarschijnlijk niet te vallen in Republikeinse handen en dat de zaak is de enige kandidaat die kan verslaan Djou.

Hanabusa verwierp de druk van Washington en vertelde supporters op woensdag. Ik ben in deze race tot het einde – en ik ben in deze race te winnen

Djou’s aanhangers waren net zo bullish als ze verzameld voor een fundraiser een recente avond met uitzicht op Waikiki Beach. Djou, een Chinees-Amerikaanse gemeente lid, zei een overwinning in deze overweldigende Democratische wijk zou kunnen toevoegen om het momentum van de GOP’s post in tussentijdse verkiezingen van november.

Het Amerikaanse volk wil weten: Hebben de mensen van Hawaï willen meer van hetzelfde, of willen ze iets anders? Djou gezegd. De mantra in Washington is ‘uitgeven, uitgeven, uitgeven, en als dat niet werkt, breng wat meer.’ Nou,Cheap Ray Ban Wayfarers, genoeg is genoeg met de uitgaven.
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: