Hawaii inställd på att göra surfa en officiell hig

28 Apr

Hawaii inställd på att göra surfa en officiell high sport studentexamen

Hawaii inställd på att göra surfa en officiell universitet sport

Hawaii är inställd på att hedra sin historia genom att surfa en officiell tolfte graderar sport.

Hawaii är födelseplatsen för surfing, proklamerade Gov Neil Abercrombie. Från Duke Kahanamoku till tusentals invånare och besökare som surfar både på fritiden och båda konkurrenskraftigt, är sporten rotad i vår kultur och dagliga aktiviteter,

Sporten kan certifieras sedan 2013 i ett tillstånd där många pro surfare bor. Meets skulle bedömas som liknar pro händelser och du kan ha team, unga unga sådana mästare.

Jag tror att det är häftigt, men det kommer att öppna dörrar för barn, utbrast Carissa Moore, 18, en värld vinnare,Where To Buy Oakley Sunglasses. Surfing och rider en våg är precis som livet. Du faller ner flera gånger, men du håller plocka dig tillbaka tills du rida en helt till stranden,Fire Red 3s For Sale. Jag vet att det är mycket ostliknande, men jag tror surfing är definitivt riktigt bra utlopp för en massa tonåringar och unga barn. Det är ett sätt att kanalisera mycket av ens till något positivt. Det är precis verkligen häftigt,

Reid Cherner att få med USA Today sedan 1982 och skriftliga Game On! I vilken mars 2008.

Han har täckt flera gymnasieskolor till hästkapplöpningar till college och proffsen. Liksom engagemang han gillar mer än sin egen röst är ljudet av läsare berättar för honom när han är rätt och fel.

Michael Hiestand har täckt sport medier och utveckling och för USA Today, ta itu sport biz täcker allt från vad som ligger bakom mega-Events ungefär som OS och Super Bowl till ibland dolda nummer bakom idrottsvärlden är i ett nötskal,Replica RayBan.
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: