Fotograf Randy Olson Biografi

28 Apr

Fotograf Randy Olson Biografi

Fotograf Randy Olson har rest runt om i världen på uppdrag,Ray Bans, på väg till platser så olika som den sibiriska Arktis, Afrika, Irak, Pakistan, Indien, Kina, Thailand, Island, Newfoundland, Guyana, Amerikanska Samoa, Turkiet, Georgien, Spanien, Italien, Österrike,Oakley Outlet Online, Schweiz, Australien och södra Stilla havet.

Olson namngavs Magazine Fotograf av året för 2003 i Bilder av årets internationella konkurrensen. Han alsoawarded Tidning Fotograf av året i 1992,Playoffs 8s, en av endast två fotografer för att vinna titeln i båda medierna i den största bildjournalistik tävlingen fungerar kontinuerligt sedan andra världskriget.

Olson tilldelades även en Alicia Patterson Fellowship att stödja en sjuårig projekt dokumentera en familj med aids. Hans berättelse om problem med 8 § bostäder gav honom en Robert F. Kennedy-priset, och han belönades med NPAA / Nikon sabbatsår Grant i 1996.

En examen från University of Kansas och University of Missouri, bor Olson i Pittsburgh, Pennsylvania, med sin fru, Melissa Farlow, också en bidragande National Geographic fotograf.
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: