Beste reisaanbiedingen voor deze week

28 Apr

Beste reisaanbiedingen voor deze week

1 Half-prijs Hawaii

Twee mensen kunnen verblijven vijf nachten in het Sheraton Waikiki in Honolulu voor $ 593, de helft van de gebruikelijke prijs. De deal is inclusief accommodatie in een standaard tweepersoonskamer. Het Sheraton Princess Kaiulani beschikt over een Big Kahuna strand service, waar u kunt ophalen een gratis strandstoelen en handdoeken. Geldig tot 31 maart volgend jaar, of zolang de voorraad strekt.

GET een bonus van vijf dagen tussenstop in Dubai als u boekt en voor een 10-daagse rondreis Turkije tegen het einde van volgende maand te betalen. Rail en Cruise Travel is het aanbieden van de beste van Turkije tour van 3.499 dollar (inclusief vluchten) voor vertrek vanaf 1 maart-31 mei en 16 september-31 oktober volgend jaar. De prijs is verlaagd van 2089 dollar naar 1669 dollar per persoon. De reis begint in Kota Kinabalu met een beklimming van de hoogste berg van Borneo,Cheap Oakley Flak Jacket Sunglasses, Mt Kinabalu, daarna gaan we naar Kinabatangan Wildlife Sanctuary, Selingan Island, Sandakan en Sepilok Sanctuary. Reizigers krijgen zes overnachtingen, ontbijt en lunch elke dag, vijf diners, vervoer op tournee,Jordan 11 Bred, diensten van een gids en lokale gidsen en nog veel meer. Prijs is inclusief ontbijt, een twee-gangen lunch, afternoon tea en een drie-gangen diner en de keuze van een waarde add-on pakket,Bugs Bunny 8s. Bij aankomst in Nadi, de gasten over te brengen naar een van binnenlandse luchtvaartmaatschappijen Fiji voor een korte rondvlucht naar Taveuni eiland vóór de overdracht naar het resort via prive auto en boot. Prijs is exclusief BTW en is geldig voor reizen 1 november-30 april volgend jaar.

5 Vrienden reizen gratis

Neem een ​​vriend op een negen-nacht cruise op de Nijl in Egypte gratis met Abercrombie Kent. De Nijl in stijl Platinum cruise is geprijsd vanaf 5.085 dollar voor de eerste reiziger, terwijl de begeleider is gratis. Individuele reizigers betalen van 3703 dollar de helft van de gebruikelijke prijs. Geldig tot 21 september volgend jaar (met uitzondering van het hoogseizoen). De gratis metgezel aanbieding geldt ook voor de 12-daagse Land van de Farao’s Platinum reis, die is geprijsd vanaf 7080 dollar voor de eerste persoon.
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: