Bombardier lander største fly ordre nogensinde

26 Apr

Bombardier lander største fly ordre nogensinde

Bombardier lander største planet ordre nogensinde

Bombardier har scoret et centralt arbejde med NetJets Inc, Et agentur ejet af Warren Buffet Berkshire Hathaway, i op til 120 business jets, der kommer til at gøre salget så meget værd som US $ 6700.

Aftalen giver den Montreal-baserede firma afgørende rolle fodfæste med verdens største business luftfartøjsoperatør, som indtil nu brugt det meste fly bygget af Bombardier rivaler herunder Gulfstream, Cessna og dermed Dassault Falcon.

NetJets leder Jordan Hansell sagde Bombardier Global fly blev Ideelt monteret på vores ejernes behov for rækkevidde, Troværdighed, Interiør komfort og drift operation,

Disse fly vil være et glimrende supplement til vores eksisterende store kabine-drev og samlet flåde, der er uovertruffen i privat luftfart, Hansell sagde i din virksomhed skiller sig ud.

Bombardier sagde NetJets havde placeret en fast ordre på 50 global virksomhed jetfly, et salg vurderet til nær US 2800 millioner dollars dollars. Aftalen indeholder også en option på en mere 70 Global fly, som kan bringe den samlede værdi af handlen til over US $ 6700.

NetJets ‘fast ordre vedrører 30 Global 5000 Vision og Global Express Rtg Vision fly med sheduled levering planlagt til at begynde i fjerde kvartal af 2012.

Det kan også omfatte 20 faste ordrer for Bombardier Global 7000 og Global 8000 jetfly, som er i mønsteret. De fremtidsorienterede Range flyvemaskiner, som definitivt vil flyve fra Washington til Beijing, idet Begins leveret i 2017.

Beaudoin sagde handlen sandsynligvis ville ikke betyde noget flere job i Toronto, stedet, at flyet er samlet, måske i Montreal,Oakley Frogskins Sale, hvordan de Cockpittet bliver bygget og flyet er færdig, men det ville tilføje sikkerhed til selskabet.

Vi ser på fortsat at styrke vores efterslæb og stabilisere sand, forklarede han.

Din regnskabsåret 31 januar, Bombardier forudsat 143 business jets, 97 kommercialiserede fly og fire amfibie fly. Denne ulig 176 business,Fake Oakley Radars, 121 konventionelle og fem amfibie fly et år tidligere.

Udover nu at være en plan leverandør til NetJets, også Bombardier spiller med NetJets, der tillader kunderne at købe en del af en business jet, med sin egen Fraxel jet ejerskab forretning kaldet Flexjet.

The Bombardier Virksomheden tilbyder kunderne hele og fraktioneret ejerskab og forvaltning af business jets og adgang til to flåder herunder dens Learjet og Challenger fly eller et netværk af charterselskaber.

På mondy underskrev Flexjet en særlig aftale med Abercrombie og Kent,Replica Oakleys For Sale, som vil give Flexjet kunder adgang til den luksus rejse virksomhedens ydelser og goder.
Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: